Βαθμολογία

Λασπομα(Χ)ια και… 0-0

Χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε (0-0) η αναμέτρηση στο γήπεδο της Φιλιππούπολης ανάμεσα στον Απόλλωνα Λάρισας και την Προοδευτική Ανάβρας. Ήταν ένα δυνατό ματς σε έναν πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω της έντονης βροχόπτωσης που σίγουρα δυσκόλεψε τις δύο ομάδες.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Στο πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 20’ ο Σούλι για τον Απόλλωνα έπιασε μια κεφαλιά μέσα στην περιοχή, με τον Τσικόκόπουλο στην προσπάθειά του να διώξει έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Στο 23’ ο Ριζούλης για την Ανάβρα έκανε ένα σου μέσα από την περιοχή και πλάγια δεξιά με τον Κουσιά να διώχνει δύσκολα.

Δύο δοκάρια στην επανάληψη για τον Απόλλωνα με τους Κολοβό και Ιωαννίδη. Η Ανάβρα είχε μια καλή ευκαιρία με τον Ριζούλη που δεν μπόρεσε όμως να την ολοκληρώσει.

Απόλλων Λάρισας (Γιάννης Μάγγος): Κουσιάς, Γεωργαντζάς, Ορλάντο, Ευσταθιάδης, Εμμανουήλ, Σούλι, Παππάς (60’ Τσακάρας), Ιωαννίδης, Χαρούλης, Αντωνόπουλος, Κολοβός.

Προοδευτική Ανάβρας (Γιώργος Κεραμάρης): Τσικόπουλος, Κουρμπάτι, Χαϊδούλης, Γκόγκας, Γιαννουλέας, Ανδρώνης, Κορδαλής, Ριζούλης, Σαπουνάς (88’ Πεζής), Σχοινάς, Ραμάϊ.

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιοφλίκη Α., Γκαρέλης Κ., Καρακώστας Α.