Βαθμολογία

Τρία ματς σήμερα…

ΟΦΗ - Πανθρακικός

Ο ΟΦΗ μετά το 4-0 της Κομοτηνής έχει στα χέρια του το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου και καλείται να το επικυρώσει στο ματς (15:00, OTE SPORΤ) του Ηρακλείου. Ο Αναστόπουλος έχει μείνει με 15 παίκτες μόνο και προσπαθεί για το θαύμα. Το μόνο καλό για την ομάδα του Ηρακλείου, είναι πως έχει το 4-0 εκτός έδρας να υπερασπιστεί, με τον Πανθρακικό επί της ουσίας να έχει μηδαμινές ελπίδες πρόκρισης στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και να έχει πάει χωρίς άγχος και υψηλές προσδοκίες στην Κρήτη.

Λεβαδειακός - Απόλλων Σμύρνης

Ο Λεβαδειακός υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης (17:15, OTE SPORT) με τις δυο ομάδες να έχουν αναδειχθεί ισόπαλες (1-1) στο πρώτο ματς της Ριζούπολης. Εξαιτίας αυτού του αποτελέσματος, ο πρώτος λόγος ανήκει στον Λεβαδειακό, όμως, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» δεν θα αφήσει το ματς και θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό στη Βοιωτία. Άλλωστε, η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη γνωρίζει πως με ένα γκολ εκτός έδρας, ειδικότερα αν το πετύχει πρώτη, θα ανατρέψει τα δεδομένα. Από την πλευρά του, το συγκρότημα του Σάββα Παντελίδη μπορεί να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να «καθαρίσει» την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Αστέρας Τρίπολης - Ηρακλής

Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον Ηρακλή (19:30, OTE SPORT) στον επαναληπτικό του 1-1 των δυο ομάδων στη Θεσσαλονίκη. Ένα από τα ζευγάρια που τραβούν το ενδιαφέρον στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας είναι αυτό του Αστέρα με τον Ηρακλή. Στο πρώτο παιχνίδι των δυο ομάδων στο «Καυτανζόγλειο», οι Αρκάδες ευτύχησαν να πετύχουν ένα γκολ και στη συνέχεια ο «Γηραιός» ήταν καλύτερος, ισοφάρισε αλλά δεν μπόρεσε να κάνει την ανατροπή. Το ματς στο «Θ. Κολοκοτρώνης» αναμένεται να είναι αρκετά συναρπαστικό, αφού τόσο ο Αστέρας όσο και ο «Γηραιός» θέλουν να προκριθούν στον προημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας.