Βαθμολογία

Το πρώτο βήμα για τους «8»

Την Τετάρτη (21/1) ολοκληρώνεται το πρόγραμμα των πρώτων αγώνων στους «16» του Κυπέλλου με στόχο το προβάδισμα ενόψει των ρεβάνς. Η «δράση» ξεκινάει με την αναμέτρηση του Πανθρακικού με τον ΟΦΗ όπου οι Θρακιώτες αφήνοντας προσωρινά στην άκρη την «μάχη» της σωτηρίας θα παλέψουν για μια θέση στα προημιτελικά, την ώρα που η κρητική ομάδα δίνει την υπέρτατη «μάχη» για την ίδια της την ύπαρξη.

Επίσης, την ίδια ώρα (15.00) διεξάγεται και το παιχνίδι των Χανίων με τον ΠΑΣ Γιάννινα στα Περιβόλια, όπου οι Κρητικοί έχοντας καταφέρει να πάρουν την πρόκριση αφήνοντας έξω τον Παναιτωλικό στοχεύουν όσο πιο ψηλά μπορούν, με τον «Άγιαξ της Ηπείρου» να θέλει να επιβεβαιώσει τον άτυπο τίτλο του φαβορί λόγω της διαφοράς κατηγορίας.

Τέλος, στις 19.30 ο Απόλλων Σμύρνης υποδεχόμενος τον Λεβαδειακό θέλει να εκμεταλλευτεί την ώθηση της έδρας προκειμένου να πάρει τη νίκη που θα του δώσει ελαφρύ προβάδισμα για το δύσκολο έργο της ρεβάνς, με τους Βοιωτούς να είναι σε εξαιρετική κατάσταση ύστερα από το 3-1 επί του Αστέρα Τρίπολης. Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα:

Τρίτη 20/1

Πανιώνιος - Βέροια 2-1

Τετάρτη 21/1

15.00: Πανθρακικός - ΟΦΗ

15.00: ΑΟ Χανιά - ΠΑΣ Γιάννινα

15.00: Ξάνθη - Παναθηναϊκός

17.15: Τύρναβος - Ολυμπιακός

17.15: Ηρακλής - Αστέρας Τρίπολης

17.45: Κέρκυρα - ΑΕΚ

19.30: Απόλλων Σμύρνης - Λεβαδειακός