Βαθμολογία

Νικες για την ανδρική και παιδική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΛ

Τη νίκη στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής πανηγύρισε την Κυριακή  η  ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΛ μέσα στη Δεσκάτη, απέναντι στο Γ.Σ. Δεσκάτης με σκορ 0-3. Η ΑΕΛ επικράτησε σχετικά εύκολα, έχοντας την σταθερή υπεροχή καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, τόσο στην επίθεση όσο και στην υποδοχή. Οι παίκτες του Α. Πατσιαούρα έπιασαν υψηλά επίπεδα απόδοσης, δείχνοντας ότι η αγωνιστική βελτίωση της ομάδας είναι διαρκής και σταθερή.

Τα σετ του αγώνα: 17-25, 17-25 και 16-25. Η αποστολή της ΑΕΛ (πρ. Α.  Πατσιαούρας): Ζμπήτας Β., Γκιτέρσος Χ., Καρανίκας Ν., Τζιαφάς Χ.,  Μπαλασάς Ν., Ρούστας Κ., Σαμιώτης Α., Τσιώλης Ι., Ξηρομερίτης Δ., Παπαχρήστος Ν.

Το Σάββατο και η Παιδική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΛ πανηγύρισε τη τρίτη της νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια για το πρωτάθλημα Παίδων, ενάντια της ΕΑΛ με σκορ 3-0. Με μία ακόμη νίκη, εντός έδρας απέναντι στην Αργώ Βόλου, η ΑΕΛ θα πανηγυρίσει και μαθηματικά την είσοδό της στο Final Four που θα ανακηρύξει τον πρωταθλητή Κεντρικής Ελλάδος.

Τα σετ του αγώνα: 25-6, 25-10 και 25-12. Η αποστολή της ομάδας (πρ. Α.  Πατσιαούρας) : Γραμμένος Α., Ζμπήτας Β., Γκιτέρσος Χ., Ποτούλας Δ., Νικολάου Λ., Δορδοκίδης Θ., Καραμανίδης Σ., Γκουτζαμάνης Μ., Γεωργάκας  Ο., Παπαχρήστος Ν.