Βαθμολογία

Προκρίθηκε η Ελασσόνα!

Αν και παρατάχθηκε με πολλές και σημαντικές απουσίες, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ. επιβλήθηκε για την 3η φάση του κυπέλλου Ελλάδας, με 3-1 σετ τον ΑΟ.ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ! Έτσι λοιπόν, είναι η δεύτερη ομάδα μαζί με τον ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟ, που θα εκπροσωπήσουν την Περιφέρεια στο θεσμό του κυπέλλου Ελλάδας!

Η ελασσονίτικη ομάδα με σχήμα, κυρίως της ομάδας των νεανίδων , επικράτησε εύκολα στα δύο πρώτα σετ με 25-13 και 26-14! Στο 3ο σετ η ομάδα χαλάρωσε και συνδυασμό με τις αλλαγές που έγιναν, έδωσαν την ευκαιρία στη μαχητική ομάδα των Σουφλαρίων να το κερδίσουν με 25-22!

Στο 4ο σετ παίχτηκε όμορφο βόλεϊ, με τις ομάδες να πηγαίνουν πόντο - πόντο, έως το 18-18, κάπου εκεί όμως, η νεαρή Παναγιώτου έβαλε την '' υπογραφή'' της και με 4 άσους, κατάφερε να φέρει τη διαφορά σε επίπεδα ασφαλείας και τελικά η ομάδα της Ελασσόνας, να πανηγυρίσει άλλη μία επιτυχία!

ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: (ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ) Κασσελούρη, Παπαιωάννου, Παναγιώτου, Παπαδοπούλου Ζωή, Παπαδοπούλου Ρανια, Πίγκα, Ζιάκου, Κατσαρέ, Αθανασιάδου, Τζιούργκανου.