Βαθμολογία

Κύπελλο: Συμπληρώνεται το παζλ

Σε τρεις ομίλους στρέφεται η προσοχή στο Κύπελλο, καθώς την Πέμπτη θα υπάρχει «δράση» σε 3ο,  5ο και 8ο προκειμένου να ολοκληρωθεί το παζλ της φάσης των «16» του θεσμού. Πλέον απομένει να βρουν κι επίσημα κάτοχο 6 εισιτήρια για να συμπληρωθεί η εικόνα των ομάδων που θα μπουν στην κληρωτίδα την Παρασκευή (9/1).

Στον τρίτο όμιλο, μετά την αποχώρηση της Νίκης Βόλου ο ΟΦΗ παίρνει το μεταξύ τους ματς στα χαρτιά και παράλληλα την πρόκριση για τους «16». Έτσι, για το δεύτερο εισιτήριο θα δώσουν «μάχη» στα Πηγάδια, Ξάνθη και Ζάκυνθος, με την ισοπαλία να βολεύει την ομάδα του Ιονίου που έχει 4 βαθμούς έναντι 3 των Ακριτών.

Στον πέμπτο όμιλο, αναμετρώνται ΑΕΚ και Ατρόμητος στο ΟΑΚΑ έχοντας από 4 βαθμούς, ενώ στην Κομοτηνή ο Πανθρακικός υποδέχεται τον Ηρακλή Ψαχνών. Οι Ευβοιώτες είναι αδιάφοροι βαθμολογικά έχοντας ήδη αποχαιρετήσει τον θεσμό ενώ οι Θρακιώτες επιζητούν τη νίκη για να έχουν ελπίδες.

Στον όγδοο όμιλο, τα Χανιά υποδέχονται στο γήπεδο των Περιβολίων τον Παναθηναϊκό που έχει ήδη εξασφαλίσει την παρουσία του στους «16». Επίσης, στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός αναμετράται με τον Ολυμπιακό Βόλου που θέλει νίκη προκειμένου να «πιάσει» τα Χανιά στην δεύτερη θέση και στη συνέχεια το βάρος θα πέσει στη διαφορά τερμάτων. Αναλυτικά το πρόγραμμα της Πέμπτης 8/1:

15.00
3ος όμιλος
Νίκη Βόλου - ΟΦΗ
SKODA Ξάνθη - Ζάκυνθος

17.15
5ος όμιλος
ΑΕΚ - Ατρόμητος
Πανθρακικός - Ηρακλής Ψαχνών

19.30
8ος όμιλος
Χανιά - Παναθηναϊκός
Παναιτωλικός - Ολυμπιακός Βόλου