Βαθμολογία

«Απόλαυσε - χειροκρότησε»

Έκκληση στον κόσμο της Ζακύνθου να δώσουν το «παρών» στο παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής απέναντι στη Λαμία το Σάββατο (15.00, 13/12) απηύθυνε η διοίκηση της ομάδας.

Στην ανακοίνωση της ΠΑΕ την Παρασκεύη (12/12) αναφέρονται τα εξής: «Φίλε- Φίλοι του ΑΠΣ Ζάκυνθος. ΌΛΟΙ οι δρόμοι οδηγούν στο Δημοτικό Στάδιο αύριο στις 15.00 το μεσημέρι. Η ομάδα σου –  η ομάδα μας σε χρειάζεται ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ, ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ στην μεγάλη μάχη που δίνει με την Λαμία. ΖΗΣΕ κοντά της αυτό που ονειρευόσουν τόσα χρόνια. Αυτό που ήταν ο καημός σου- το μαράζι σου. ΑΠΟΛΑΥΣΕ – ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΕ την ομάδα που σε κάνει περήφανο σε όλη την Ελλάδα. Γκρέμισε τα τείχη της μιζέριας, της κακομοιριάς, της ντροπής και της ξεφτίλας.

Κύριε Βουλετά κ. Κοντονή, κύριε Δήμαρχε κ. Κολοκοτσά, κύριε Αντιπεριφερειάρχη κ. Νιοτόπουλε ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ με την παρουσία σας ότι αναγνωρίζετε την μεγάλη προσπάθεια, τον μεγάλο αγώνα που κάνει το καμάρι του νησιού μας στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Αυτή η ομάδα σας δοξάζει και σας κάνει υπερήφανους. Αυτήν την ομάδα του ΑΠΣ Ζάκυνθος, παντών των Ζακυνθίων στηρίξτε την, βοηθήστε την. Δώστε πνοή στην ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ. Όλοι μαζί αύριο στο Στάδιο.

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου».