Βαθμολογία

Το καθάρισε από το πρώτο ο Δολιχιακός

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πήρε ο Δολιακός, που κέρδισε με σκορ 1-2 την Λάρισα 2012 και έφτασε πλέον τους 18 βαθμούς στο πρωτάθλημα της Α1’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Το παιχνίδι αυτό, κρίθηκε από το πρώτο μέρος, καθώς οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να διαμορφώσουν το τελικό σκορ από νωρίς, παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν αρχικά πίσω στο σκορ.

Μόλις στο 3ο λεπτό ο Τσιτσόπουλος δοκίμασε ένα δυνατό σουτ και έπειτα από ασθενή απόκρουση του Λικάι, ο επερχόμενος Κίτσιος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Παρ’ όλα αυτά, η χαρά δεν κράτησε πολύ για τους γηπεδούχους, καθώς στο 8ο λεπτό ο Γκόγκουρας με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1 για την ομάδα της Δολίχης.

Στο 23ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρία, με τον Γκόγκουρα να κάνει ένα πλασέ, όμως ο Ράπτης απέκρουσε την μπάλα, η οποία απομακρύνθηκε. Ωστόσο ένα λεπτό αργότερα, ο Παναγιώτου εκτέλεσε ένα φάουλ και ο Γκόλτσος Ν., που πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας για να την διώξει, την έστειλε άθελα του, στα δίχτυα της ομάδας του.

Από εκεί και πέρα, η ομάδα της Λάρισας προσπάθησε να απειλήσει και βγήκε μπροστά. Έτσι, στο 30ο λεπτό, ο Μάντζας εκτέλεσε ένα φάουλ, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Δύο λεπτά αργότερα, ο Δολιχιακός είχε ακόμα μια ευκαιρία, όταν ο Γκόγκουρας δοκίμασε ένα σουτ από αριστερά, αλλά ο τερματοφύλακας της Λάρισας 2012 απέκρουσε και πάλι.

Στο δεύτερο μέρος, ο Δολιχιακός έπαιξε πιο αμυντικά και προσπάθησε να απειλήσει στις αντεπιθέσεις, κυρίως με τους Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Ζήση Σουγλή και Τσάτσο, ενώ από την άλλη, οι γηπεδούχοι δεν είχαν κάποια αξιοσημείωτη ευκαιρία.

Λάρισα 2012(Θοδωρής Στεργιάδης): Ράπτης, Φλώρος Ν.(60’ Σκέντζας Ε.), Τσιτσόπουλος, Σκέντζας Π., Φλώρος Π., Δόνος, Κίτσιος, Φλώρος Α., Γκόλτσος Ν.(46’ Κοκόμπελης), Μάντζας, Δημόπουλος(85’ Γεωργίου).

Δολιχιακός(Κώστας Καζάκης): Λικάι, Σαπάκος, Κατσιγιάννης, Σουγλής Β., Μπέλτσιος(76’ Σουγλής Ζ.), Ράμμος, Παναγιώτου, Γκόγκουρας(78’ Κουτσογιάννης), Τριανταφύλλι, Σουγλής Κ., Τσάτσος Γ.(85’ Παπακωνσταντίνου Β.).

Διαιτητής: Αγγελούλης Βοηθοί: Νατσιούλας, Σκέτος.

Γιώργος Μητσιούλης