Βαθμολογία

Τους καληνύχτισε από το σπίτι του ο Σχοινάς!

Με μια γκολάρα του Σχοινά στο 90ο λεπτό του αγώνα η Προοδευτική Ανάβρας έκαμψε την αντίσταση της Αναγέννησης Καλοχωρίου της οποίας και επικράτησε με σκορ 2-1 εντός έδρας σε ένα συναρπαστικό ματς. Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να δημιουργήσουν την πολύ μεγάλη ευκαιρία.

Παρόλα αυτά κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο 35', όταν ο Δημόπουλος με εκπληκτικό γυριστό σουτ, έπειτα από σέντρα του Γάκη έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο παίχτηκε ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου και από τις δύο ομάδες, ενώ χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες εκατέρωθεν. Σε μια από αυτές, η ομάδα του Καλοχωρίου έφτασε στην ισοφάριση στο 65'.

Όμως η Προοδευτική δεν είχε πει την τελευταία της λέξη, καθώς στο 90' ο Σχοινάς με απευθείας(!) κόρνερ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να διαμορφώσει το τελικό 2-1 μέσα σε έξαλλα πανηγύρια.

Αξίζει πάντως να σημειώσουμε, ότι η Ανάβρα είχε και ένα δοκάρι με τον Δημόπουλο, ενώ χάθηκαν πολύ καλές ευκαιρίες με τους Κορδαλή και Ραμάι.

Προοδευτική Ανάβρας: Αθανασόπουλος, Μαλλιάρας, Χαϊδούλης, Άντερσον, Ριζούλης, Κορδαλής, Γάκης (46' Γιαννουλέας), Ανδρώνης, Δημόπουλος, Σχοινάς, Ραμάι (65' Κουρμπάτι).