Βαθμολογία

Απόλυτος κυρίαρχος ο Απόλλωνας

Ο Απόλλωνας ήταν αυτός που πήρε τη νίκη απέναντι στην Δόξα Ραχούλας με το ευρύ σκορ 0-3. Ένα όμορφο παιχνίδι που είχε πολύ δύναμη και από τις δύο ομάδες έγινε το Σάββατο στο γήπεδο της Ραχούλας.

Της Βάσως Γκατζούλη

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και διεκδίκησαν το ματς από την αρχή. Το παιχνίδι είχε φάσεις τις περισσότερες για την ομάδα του Απόλλωνα που κατάφερε να κάνει το παιχνίδι του και να πάρει τις περισσότερες μονομαχίες.

Έτσι στο 20’ κατάφερε να ανοίξει το σκορ, στο 30’ η Ραχούλα είχε το δοκάρι και στην επανάληψη ο Απόλλωνας στο 60’ διπλασίασε τα τέρματά του και στο φινάλε ήταν ο τελικός νικητής αφού πέτυχε και τρίτο τέρμα και έτσι ξέφυγε στην βαθμολογία.

Το φιλμ του αγώνα

1’ Από φάουλ του Γκομοσίδη η μπάλα βρήκε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

4’ Από σέντρα του Αντωνόπουλου, πετάχτηκε ο Μπόντε έκανε την προβολή η μπάλα άουτ.

6’ Με όμορφη κεφαλιά ο Μπόντε έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

20’ Απευθείας εκτέλεση φάουλ από αριστερά ο Αντωνόπουλος, με συρτό σουτ αδράνησε η άμυνα της Ραχούλας και άνοιξε το σκορ (0-1).

30’ Η Ραχούλα είχε οριζόντιο δοκάρι μετά από σουτ του Καζάνι.

32’ Ο Γκομοσίδης έκανε ένα όμορφο σουτ η μπάλα πέρασε άουτ.

37’ Ο Νάτσης έπιασε δυνατό σουτ απέκρουσε ο Ξεσφίγγης, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και βγήκε κόρνερ.

52’ Ο Σταμουλάκης έκανε ένα σουτ από πλάγια μπλόκαρε ο Φαρμάκας.

59’ Ο Αντωνόπουλος έκανε το σουτ, απέκρουσε ο Ξεσφίγγης, στην επαναφορά ο Ιωαννίδης από το ύψος της περιοχής έστειλε το σουτ άουτ.

61’ Ο Κολοβός έκανε τη σέντρα από δεξιά και στην προσπάθειά του ο Διαμάντος να διώξει έστειλε τη μπάλα τα δίχτυα (αυτογκόλ) και 0-2.

80’ Ο Αντωνόπουλος εκτέλεσε φάουλ, πετάχτηκε ο Νάτσης όμως δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα.

89’ Ο Διαμάντος ανέτρεψε τον Κολοβό, δόθηκε πέναλτι, εκτέλεσε ο Ιωαννίδης και έτσι διαμόρφωσε το τελικό 0-3.  

Δόξα Ραχούλας (Μάκης Αλεξούδης): Ξεσφίγγης, Τέγος, Θεοχαρούλης, Πιλτσούλης, Διαμάντος, Τάχος (46’ Τζανακούλης), Καζάνι, Κυριάκος, Αργυρακούλης (76’ Τζάνακας), Γκομοσίδης, Σταμουλάκης (69’ Μηταλούλης).

Απόλλων Λάρισας (Γιάννης Μάγγος): Φαρμάκας, Σιάρκος, Σάλα, Εμμανουήλ, Παππάς, Σούλι, (68΄Τσιακάρας), Νάτσης, Ιωαννίδης, Κολοβός, Αντωνόπουλος, Μπόντε (71’ Χαρούλης).

Διαιτητική τριπλέτα: Γκάγκας Δ., Καρακώστας Α., Καραμπούλας Θ.