Βαθμολογία

Το γύρισε και συνέχισε τις υψηλές πτήσεις

Νίκη με σκορ 2-1 πήραν οι Νέες Καρυές, που αυτήν την αγωνιστική επικράτησαν της Συκέας. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι, κατάφεραν να φτάσουν σε αυτό το σκορ με ανατροπή, καθώς οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ, όταν μετά από ωραία ενέργεια του Μόκα ο Παληγιάννης έκανε το 0-1. Στην συνέχεια, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν, όταν στο 70ο λεπτό ο Μανώλης εκτέλεσε ένα φάουλ στην περιοχή και ο Παπαθανασίου που πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας έκανε το 1-1.

Η ομάδα της Συκέας έμεινε με δέκα παίκτες, όταν στο 78’ αποβλήθηκε ο Κουζιώνης με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Έτσι, στο 82’ η ομάδα του Νίκου Βλαχούλη, εκμεταλλευόμενη και την αριθμητική της υπεροχή πήρε κεφάλι στο σκορ, όταν μετά από πάσα του Αετόπουλου ο Παπαθανασίου έκανε το 2-1, ανατρέποντας το υπάρχον σκορ και χαρίζοντας την νίκη στην ομάδα του.

Τέλος, να σημειωθεί ότι οι Νέες Καρυές είχαν και τρία δοκάρια, με τους Κανάκη, Παπαθανασίου και Παπακωνσταντίνου.

Νέες Καρυές(Νίκος Βλαχούλης): Ζεϊμπέκης, Καψαλός, Παπακωνσταντίνου, Αετόπουλος, Σιδέρης, Χίος, Τσικρίκας, Κανάκης, Μανώλης, Χατζής(50’ Καλόγηρος), Παπαθανασίου.

Συκέα(Σπύρος Μούτσιος): Τσούρης, Ντόκος(82’ Τάχατος), Καρατζιώλης, Βασιλόπουλος, Λάζος, Παλάσκας, Ραπτοτάσιος, Κουζιώνης, Μόκας, Μπέλτσιος(75’ Ζιώζιας Δ.), Παληγιάννης.

Γιώργος Μητσιούλης