Βαθμολογία

Από τον εορτάζοντα με αγάπη!

Με ένα τέρμα του Νίκου Ρουμπιέ, που σήμερα είχε την ονομαστική του εορτή, ο Πλατύκαμπος κατάφερε να γλιτώσει την εντός έδρας ήττα από το Αργυροπούλι τρία λεπτά πριν το φινάλε, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος με την Δόξα με σκορ 1-1. Το παιχνίδι ήταν πολύ κακό στο πρώτο μέρος, σε αντίθεση με το δεύτερο, που είχε σαφώς πιο γρήγορο ρυθμό και αρκετές φάσεις.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν ιδανικά τον αγώνα, αφού πήραν το προβάδισμα μόλις στο 4' με πλασέ του Λιούμη, ο οποίος συνεργάστηκε ωραία με τον Δαούλα για το 0-1.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα ο ρυθμός έπεσε αρκετά και η επόμενη καλή φάση στο ματς καταγράφηκε στο 30', όταν οι γηπεδούχοι σκόραραν, αλλά το γκολ του Φώτου ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Στο 37' ο Λαβαντσιώτης έχασε μεγάλη ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια, καθώς βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή, όμως το πλασέ του ήταν πολύ αδύναμο και ο Μπαχτσιβάνος δεν δυσκολεύτηκε να μαζέψει την μπάλα.

Στην συνέχεια το ενδιαφέρον μεταφέρθηκε στο δεύτερο μέρος, εκεί όπου ο Πλατύκαμπος απείλησε για πρώτη φορά στο 63', όταν ο γκολκίπερ του Αργυροπουλίου απομάκρυνε σε κόρνερ το σουτ του Φώτου από την αριστερή γωνία της περιοχής. Επιπλέον, στην αμέσως επόμενη φάση χάθηκε μια ακόμη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους, με τον Λιούμη να διώχνει πάνω στην γραμμή το κοντινό πλασέ του Παπαστεργίου.

Ο Παπαστεργίου απείλησε και πάλι στο 71' για λογαριασμό του Πλατυκάμπου. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός έπιασε ένα φοβερό σουτ εκτός περιοχής, όμως ο Μπαχτσιβάνος απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Στο 80' το Αργυροπούλι έφτασε κοντά σε δεύτερο γκολ, όταν ο Ζάχος σέντραρε και ο Τσιάγκος έπιασε την κεφαλιά μέσα στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας, όμως ο Παϊτέρης μπλόκαρε χωρίς κανένα πρόβλημα.

Στο 85' ένα καλό σουτ του Χαρταλάμη με πλάτη στο τέρμα πέρασε μόλις άουτ, ενώ η πίεση της ΠΑΕΔ απέδωσε καρπούς στο 87'. Μετά από εξαιρετική σέντρα του Γιώργου Φώτου στο δεύτερο δοκάρι, ο Νίκος Ρουμπιές με κοντινό πλασέ δεν δυσκολεύτηκε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 1-1, γιορτάζοντας με τον καλύτερο τρόπο την ονομαστική του εορτή.

Στο 90' η Δόξα είχε μια καλή στιγμή σε ένα απευθείας φάουλ του Ζιούστη, όμως ο Παϊτέρης απομάκρυνε σε κόρνερ. Μέχρι το τέλος δεν είχαμε κάτι το αξιόλογο και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από έναν βαθμό.

ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου (Βαγγέλης Στεφανής): Παϊτέρης, Μπάμης, Χαρταλάμης, Αργυρούλης, Καραχάλιος, Σεΐζης, Λαβαντσιώτης (58' Παπαστεργίου), Φώτος, Μαυρομάτης, Δήμτσας, Ρουμπιές (88' Καμπουρογιάννης).

Δόξα Αργυροπουλίου (Αλέξης Παγκαρλιώτας): Μπαχτσιβάνος Α.Α., Μπαχτσιβάνος Α.Χ., Μεσημέρης, Μάρκου, Ζάχος, Τσούτσας Αλ., Τσιάγκος, Λιούμης, Δαούλας, Βογιατζής (55' Ζιούστη), Τσούτσας Β.

Διαιτητές: Μπουμαρσόπουλος, Παπαδημητρίου, Γκρέτσης.

Αχιλλέας Ζαχαρούλης