Βαθμολογία

Η πρώτη χορηγία του athleticlarissa.gr, ο Π.Ο.Ε.

Η πρώτη χορηγία για το athleticlarissa.gr, κατάφερε να γίνει πραγματικότητα, ύστερα από όνειρα αρκετών χρόνων. Το athleticlarissa.gr, συμπλήρωσε με τον ιδανικότερο τρόπο, τα 10 χρόνια λειτουργίας στον χώρο των Μέσων Πληροφόρησης του Ίντερνετ, στην Κεντρική Ελλάδα. Όλα αυτά τα χρόνια, ευτυχήσαμε να κάνουμε την πορεία μας στον χώρο με δυσκολίες, όμως μέσω της δουλειάς μας, καταφέραμε να κάνουμε μόνο φίλους και όχι εχθρούς.  

Στην πρώτη ευγενική μας χορηγία, που αφορά την ομάδα του Π.Ο. Ελασσόνας που πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α1’ ΕΠΣΛ, μας βοήθησε «τα μέγιστα», η εταιρία «Κ Sports» και ο πολύτιμος συνεργάτης μας, κύριος Αποστόλης Παπαδημητρίου, που είναι και επίσημος αντιπρόσωπος της εταιρίας «GIVOVA» στην Ελλάδα. Από την πλευρά μας, θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε από καρδιάς που μας έδωσε την δυνατότητα, να κάνουμε το όνειρο μας πραγματικότητα. Η χορηγία του athleticlarissa.gr, αφορά τις φόρμες εξόδου των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού επιτελείου, για την ομάδα του Π.Ο. Ελασσόνας.

Το athleticlarissa.gr, θέλει να τονίσει πως δεν υπάρχει καμιά διάκριση, όσον αφορά την χορηγία για την ομάδα του Π.Ο.Ε., σε σχέση με τις άλλες ομάδες που αγωνίζονται στις ερασιτεχνικές κατηγορίες του Νομού μας. Σίγουρα, από κάπου έπρεπε να γίνει η αρχή.

Επιθυμούμε και για αυτό δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε, αυτό το έργο που μόλις ξεκινήσαμε και με τις υπόλοιπες ομάδες του Νομού μας, σε βάθος χρόνου, πάντα με την βοήθεια του Θεού.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο της ομάδας του Π.Ο.Ε., κύριο Άλκη Παλάγκα, όλη την διοίκηση, τον προπονητή κύριο Σάκη Γκαδρή και όλους τους ποδοσφαιριστές για τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν.

Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣΛ, όλους τους παράγοντες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, την διαιτησία, τους προέδρους και τους προπονητές των ομάδων, για την άψογη συνεργασία που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια. Ευχόμαστε σε όλους τους ποδοσφαιριστές του Νομού μας, μια χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς.

Τέλος, το athleticlarissa.gr, κρατάει το πιο μεγάλο ευχαριστώ για όλους εσάς, τους αναγνώστες του, για όλη αυτήν την αγάπη που μας δείχνετε και σας υποσχόμαστε πως όσο εσείς θα μας εμπιστεύεστε, τόσο εμείς θα προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι.

Με εκτίμηση η δημοσιογραφική ομάδα του athleticlarissa.gr

Χρήστος Γκατζούλης, Γιώργος Μητσιούλης, Αχιλλέας Ζαχαρούλης, Γιώργος Μπαμπάλης, Βάσω Γκατζούλη