Βαθμολογία

Πανάξια πρόκριση οι νεάνιδες!

Ολοκλήρωσαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις οι νεάνιδες του συλλόγου με τη νίκη τους 3-0 σετ εκτός έδρας με τον ΓΣ.ΤΥΡΝΑΒΟΥ. Τα κορίτσια του Βάιου Παναγιώτου αγωνίστηκαν ικανοποιητικά σε όλη τη προκριματική φάση και πήραν μία πανάξια πρόκριση, στις καλύτερες οχτώ ομάδες της Περιφέρειας της Κεντρικής Ελλάδας. Επόμενος στόχος τώρα είναι η πρόκριση στο final four της διοργάνωσης.

Η δυναμική και η ποιότητα των παικτριών της ομάδας αφήνουν πολλές ελπίδες για κάτι τέτοιο και όλοι στο σύλλογο πιστεύουν πως το συγκεκριμένο τμήμα θα έχει μία αξιοθαύμαστη πορεία! Ο αγώνας με τον Τύρναβο δε αντέχει σε κριτική αφού η Ομάδα της Ελασσονας ήταν ανώτερη σε όλους τους τομείς και δίκαια επικράτησε της αντιπάλου της.

Τα σετ: 25-9, 25-13,25-15.

ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Παναγιώτου): Κασσελούρη, Παπακώστα, Παναγιώτου, Παπαδοπούλου Ρ., Παπαδοπούλου Ζ., Λέκκα, Λαναρη, Ππαιωάννου, Πίγκα.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ

ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ - ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ =1-3

ΓΣ.Ε.ΕΛΣΣΟΝΑΣ - ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ = 3-2

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ - ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ =3-0

ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ - ΕΑΛ = 2-3

ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ - ΑΟ.ΣΟΥΦΛΑΡΙΑ =3-0

ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ!

Άγγιξε την έκπληξη ο ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ, αφού στην πιο δύσκολη έδρα του ομίλου και με μία ομάδα που μοναδικός στόχος της, είναι η άνοδος στην Α1 Εθνική, η ομάδα της Θεσσαλίας κατάφερε να σπάσει το αήττητο των βαθμών του ισχυρού Πορφύρα.

Η Ελασσονίτικη ομάδα, έδειξε ένα πολύ δυναμικό και καλοδουλεμένο σύνολο,μπήκε στον αγώνα χωρίς άγχος, και με κύριο όπλο την υποδοχή, που άγγιξε σχεδόν το τέλειο - 75% - επικράτησε στα δύο σετ ,χαρίζοντας έναν πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια  για παραμονή στην κατηγορία.

Η πίεση της έδρας όμως και η ποιότητα του Πορφύρα ,λύγισαν την ομάδα του Παναγιώτου, με αποτέλεσμα, η Πειραιώτικη ομάδα να επικρατήσει  του αγώνα με 3-2 σετ!

Σίγουρα, πρόκειται για μία δυναμική παρουσία, δίνοντας υποσχέσεις για το μέλλον της  στην κατηγορία. Θα πρέπει όμως, όλα τα παιχνίδια να τα αντιμετωπίζει η ομάδα με σοβαρότητα, αφού οι δυνατότητες, είναι πολύ μεγάλες!

Επόμενο παιχνίδι για τον ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΌ, με την ομάδα της Καλαμάτας, τον ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟ, όπου με την βοήθεια του κόσμου ,θα επιδιώξει την νίκη, που θα την ανεβάσει και άλλο στην βαθμολογία του ομίλου!

Από τις παίκτριες δεν υστέρησε καμία, όλο το σύνολο λειτούργησε φανταστικά, σε όλους τους τομείς, αλλά μένει η πικρία του 4ου και 5ου σετ, όπου η ομάδα δεν πίστεψε σε κάτι καλύτερο!

Τα σετ: 24-26, 25-23, 25-18, 15-25, 5-15.

ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ(Παναγιώτου): Πλιάκα, Αθανασιάδου, Ζιάκου, Δίρβα, Κασσελούρη, Κατσαρέ, Τζιούργκανου, Παπακώστα, Παναγιώτου, Παπαδοπούλου Ζ., παπαδοπούλου Ρ., Κιούση.