Βαθμολογία

«Προοδεύει» όλο και περισσότερο η Ανάβρα

Ακόμα μια νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Προοδευτική Ανάβρας, που αυτήν την αγωνιστική κέρδισε με σκορ 2-4 τον Αστέρα Τυρνάβου και βρίσκεται στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α1’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Η ομάδα του Άρη Πατσή, δεν συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες και κατάφερε να κερδίσει εύκολα έναν καλό αντίπαλο, σε ένα παιχνίδι που ήταν δύσκολο και για τις δύο ομάδες, λόγω του κακού αγωνιστικού χώρου.

Μόλις στο 15ο λεπτό, ο Γάκης με σουτ έβαλε μπροστά την ομάδα της Ανάβρας, κάνοντας το 0-1. Στο δεύτερο μέρος, ο Κορδαλής βρήκε με ωραία πάσα τον Μαλλιάρα, που έκανε το 0-2 στο 60ο λεπτό, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Άντερσουν με σουτ από πλάγια θέση έκανε το 0-3.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-3 με τον Μπαντή Γ., στο 78’, όμως ο Άντερσον με ατομική ενέργεια και σουτ έκανε το 1-4 στο 80ο λεπτό. Από εκεί και πέρα, ο Αστέρας μείωσε ακόμα μια φορά, με τον Γκαραγκούνη Σπύρο να διαμορφώνει το τελικό 2-4 στο 85ο λεπτό.

Αστέρας Τυρνάβου(Σάκης Παπακωνσταντίνου): Μπαντής Αλ., Φουντούνας(30’ Πάσιος Β.), Καρατζιούνης, Πάσιος Παρ.(80’ Τάκης Π.), Γκαραγκούνης Χ., Λάζος(75’ Πάσιος Αν.), Καρακώστας, Τσακίρης, Μπαντής Γ., Γκαραγκούνης Σ., Γαλάνης.

Προοδευτική Ανάβρας(Άρης Πατσής): Τζικόπουλος, Μαλλιάρας, Χαϊδούλης, Γκόγκας, Ριζούλης, Ανδρώνης, Γάκης(75’ Παρλάντζας), Κορδαλής, Άντερσον, Σχοινάς(70’ Μπουζώνας), Ραμάι(68’ Κουρμπάτι).

Γιώργος Μητσιούλης