Βαθμολογία

Εμφατικό «διπλό» για την Αμυγδαλέα

Με το εντυπωσιακό 1-5 πέρασε μέσα από το Αργυροπούλι ο Αετός Αμυγδαλέας, επικρατώντας της τοπικής Δόξας και πήρε έτσι ακόμα ένα σπουδαίο τρίποντο. Η φιλοξενούμενη ομάδα ήταν καλύτερη μέσα στον αγωνιστικό χώρο και όπως μαρτυράει και το σκορ δεν άφησε και πολλά περιθώρια αντίδρασης στους γηπεδούχους.

Ο Αετός, άνοιξε το σκορ στο 10ο λεπτό με τον Βελετάνη να γράφει το 0-1. Παρ’ όλα αυτά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 16’ με τον Αλέξη Τσούτσα. Στο 23’ ο Φούντας έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην Αμυγδαλέα, ενώ στο 40’ ο ίδιος παίκτης έκανε το 1-3 έπειτα από πάσα του Πολύζου.

Στο δεύτερο μέρος, ο επιθετικός μονόλογος των φιλοξενούμενων συνεχίστηκε και έτσι στο 55’, μετά από ένα απευθείας χτύπημα φάουλ του Πολύζου, ο Σιούτας Δ. του Β., έκανε το 1-4. Το τελικό 1-5, διαμόρφωσε ο Φούντας στο 75ο λεπτό, σημειώνοντας παράλληλα και χατ-τρικ.

Δόξα Αργυροπουλίου(Αλέξης Παγκαρλιώτας): Μπαχτσεβάνος, Μπαχτσεβάνος, Ζιούστης(77’ Κερκένης), Μεσημέρης, Μάρκου, Χατζής, Τσούτσας Αλ., Τσιάγκος, Ζάχος(70’ Βογιατζής), Λιούμης(35’ Δαούλας), Σκούπρας.

Αετός Αμυγδαλέας: Τέρπος, Μητράκας(82’ Μεμάι), Ραμπέλι(40’ Ευαγγελούλης λ.τ.), Πολύζος Α., Παπακωστούλης, Σιούτας Δ. του Σ.(80’ Γραμμένος), Μοσχοβίτης, Μαυρουδής, Βελετάνης, Φούντας, Σιούτας Δ. του Β.

Γιώργος Μητσιούλης