Βαθμολογία

Ένα ήταν αρκετό για τον Δολιχιακό

Με το φτωχό, αλλά ουσιώδες 1-0 ο Δολιχιακός κατάφερε να κερδίσει τις Νέες Καρυές και να προσθέσει ακόμα ένα σημαντικό τρίποντο στην συγκομιδή του, στην προσπάθεια που κάνει να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη. Από την άλλη, η ομάδα του Νίκου Βλαχούλη, παρέμεινε στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Αρχικά, απείλησαν στο 20ο λεπτό, όταν ο Κανάκης βγήκε τετ-α-τετ, αλλά ο Θεοδωράκης απέκρουσε, ενώ στην επαναφορά ο Μανώλης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ ως οφσάιντ.

Στο 28’ ο Κώστας Σουγλής δοκίμασε ένα σουτ, αλλά η μπάλα βρήκε το δοκάρι, ενώ στο 30’ ο Παπαθανασίου, δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή μπροστά από την εστία του Θοεδωράκη. Έτσι, φτάσαμε στο δεύτερο μέρος και στο 50ο λεπτό, όταν ο Κατσιαμήτας έβγαλε μια σέντρα και ο Τσάτσος έκανε το 1-0.  

Στο 72’ ο Δολιχιακός είχε κι άλλο δοκάρι, με τον Κατσιαμήτα αυτήν την φορά, ενώ στο 85’ είχαν και οι Νέες Καρυές μετά από μια κεφαλιά του Παπαθανασίου, με τον διαιτητή όμως και πάλι να θεωρεί την φάση ως μη γενόμενη λόγω οφσάιντ.

Τέλος, να σημειωθεί ότι η ομάδα των Νέων Καρυών έχει αρκετά παράπονα από την διαιτησία, τόσο για τα δύο οφσάιντ που υπέδειξε ο διαιτητής, όσο και για το γκολ που δέχτηκε, αφού οι άνθρωποι της ομάδας, υποστηρίζουν πως προηγήθηκε αντικανονική ενέργεια.

Δολιχιακός(Κώστας Καζάκης): Θεοδωράκης, Κατσιαμήτας, Τριανταφύλλι, Σαπάκος, Νούσιας, Παπακωνσταντίνου Β.(70’ Σουγλής Ζ.), Παναγιώτου, Σουγλής Κ., Σουγλής Στ., Γκόγκουρας(88’ Μπέλτσιος), Τσάτσος Γ.

Νέες Καρυές(Νίκος Βλαχούλης): Ζεϊμπέκης, Ζαχαριάς, Παπακωνσταντίνου, Σιδέρης, Αετόπουλος(65’ Κυριακάκης), Χίος, Τσικρίκας(75’ Καλόγηρος), Κανάκης, Μανώλης, Χατζής(80’ Πασχούδης), Παπαθανασίου.

Γιώργος Μητσιούλης