Βαθμολογία

Δεν (Χ)άρηκαν στην Βερδικούσια

Στην Βερδικούσια η τοπική Προοδευτική αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 με την Αναγέννηση Καλοχωρίου, με τις δύο ομάδες να χάνουν έδαφος στην προσπάθεια που κάνουν με διαφορετικούς στόχους η καθεμία. Η μεν Προοδευτική ήθελε την νίκη για να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις τις βαθμολογίας, ενώ το Καλοχώρι απώλεσε την ευκαιρία να πλησιάσει την πρώτη τετράδα του πίνακα.

Το πρώτο μέρος πέρασε σχεδόν αδιάφορο και χωρίς την πολύ μεγάλη ευκαρία, σε αντίθεση με το δεύτερο που οι γηπεδούχοι έδειξαν να ξεκινούν πιο δυνατά.

Με την σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο λοιπόν, ο Δήμκος προσπάθησε να πιάσει στον ύπνο τον Μαρδάνη, ωστόσο η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι σταματώντας στο δοκάρι.

Ο επιθετικός της Προοδευτικής όμως πήρε το αίμα του πίσω στο 56', όταν με κεφαλιά μετά από σέντρα του Κατίνα έγραψε το 1-0.

Η Αναγέννηση βρήκε την απάντηση στο 70', όταν ο Μάρκου Κ. με απευθείας φάουλ ισοφάρισε σε 1-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Η Βερδικούσια έχασε την ευκαιρία να κλέψει την νίκη στο 90'+3', όταν ο Δήμκος σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ νικήθηκε από τον Μαρδάνη.

Αξίζει να σημειώσουμε, ότι οι φιλοξενούμενοι έχασαν αρκετές ευκαιρίες με κύριους εκφραστές τους Γαρυφαλλόπουλο, Μπούνα και Τσιαντούλη Κ.

Προοδευτική Βερδικούσιας (Κώστας Μπακλαβάς): Βάγιος, Κατίνας, Βαρσάμης (65' Καρκατσέλας Σ.), Μούμος, Ζεβδαλής, Οικονόμου Ν.Γ. (60' Θάνος Θ.), Καφφές, Σινάπαλος, Στατήρης, Δήμκος, Μιχαλές.

Αναγέννηση Καλοχωρίου (Γιώργος Κεραμάρης): Μαρδάνης, Σαμαράς, Μάρκου Β., Βενέτης, Μάρκου Κ., Καραΐσκος, Σαϊτης, Καπετάνι, Μπούνα, Τσιαντούλης Κ., Γαρυφαλλόπουλος.

Διαιτητές: Κεραμίδας Ν., Αθανασούλας Λ., Διαμάντης Θ.