Βαθμολογία

Το Ομορφοχώρι πήρε τη «δόξα»

Η Δόξα Ομορφοχωρίου απέσπασε μια σημαντική βαθμολογική και ψυχολογική νίκη με σκορ 2-1 επί του Κισσάβου Συκουρίου το Σάββατο το μεσημέρι για το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ. Με αυτό το τρίποντο οι γηπεδούχοι βλέπουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν αρκετές εβδομάδες να χαρούν την γεύση της νίκης.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το παιχνίδι διεξήχθη σε ένα πραγματικά λασπωμένο αγωνιστικό χώρο παρουσία αρκετών φιλάθλων και από τις δύο ομάδες. Από την αρχή φάνηκε ότι θα ήταν δυνατό σε μονομαχίες. Πολύ νωρίς στο 8’ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Ρουμελιώτη και μετά από δέκα λεπτά με τον ίδιο παίκτη ο οποίος πέτυχε ένα όμορφο γκολ με σουτ από το κέντρο.

Το Συκούριο θέλοντας να αντιδράσει δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες και στο 35’ μείωσε το σκορ με τον Πικούλη. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι καλύτεροι και είχαν πολλές φάσεις για να ισοφαρίσουν με τον Κάτσα, τον Πικούλη και τον Αλεξανδρίδη, όμως η μπάλα δεν τους έκανε το χατίρι. Έφτασαν λοιπόν τα δύο γκολ του Ρουμελιώτη για να χαρίσουν τη νίκη στο Ομορφοχώρι. Στο 77’ οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο μιας και ο αρχηγός τους ο Τζαλαμπύρας δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε.

Το φιλμ του αγώνα

5’ Ατομική ενέργεια του Χριστοδούλου, ο οποίος πέρασε την αντίπαλη άμυνα, πέρασε και τον Κάτσα και έστειλε την μπάλα δίπλα από το δοκάρι.

8’ Μετά από κόντρες στη μεσαία γραμμή, η μπάλα έφτασε στον Καρβουνιάρη, αυτός σέντραρε στον Ρουμελιώτη και με ωραίο πλασέ έκανε το 1-0.

17’ Όμορφη ενέργεια του Πικούλη από αριστερά, έδωσε στον Αλεξανδρίδη, αλλά αυτός δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

18’ Με όμορφο σουτ από το κέντρο, ο Ρουμελιώτης έστειλε την μπάλα πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα.

25’ Σέντρα από τον Αλεξανδρίδη, αλλά ο Πικούλης από κοντά δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα και έτσι κατέληξε άουτ.

35’ Μετά από λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων, η μπάλα κατέληξε στον Πικούλη και αυτός με ευκολία πλάσαρε τον Ιορδανίδη και έκανε το 2-1.

45’ Μετά από ωραία πάσα του Αλεξανδρίδη, ο Πικούλης με δυνατό σουτ δεν κατάφερε να σκοράρει.

50’ Σέντρα του Ρουμελιώτη, σουτ έκανε ο Καρβουνιάρης, μπλόκαρε ο Μαλλιόπουλος.

57’ Ωραίο σουτ του Κάτσα πέρασε άουτ.

65’ Ωραία σέντρα του Κάτσα από κοντά δεν κατάφερε να βρει την μπάλα ο Κώτσιας Ν.

78’ Φάουλ του Πικούλη και καλή απόκρουση από τον Ιορδανίδη.

80’ Σουτ του Πικούλη πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

86’ Σέντρα του Βιλανάκη, σουτ ο Πασχαλίδης πέρασε ξυστά από το δοκάρι.

Δόξα Ομορφοχωρίου (Χρήστος Ντικολιανίδης): Ιορδανίδης Ν., Τσιάμης Χ., Μωραϊτης, Βιλανάκης, Σκέντζας, Πασχαλίδης, Τζαλαμπύρας, Καρβουνιάρης, Κουρούκας (80’ Ιορδανίδης Χ.), Ρουμελιώτης, Χριστοδούλου (88’ Ασίκογλου).

Κίσσαβος Συκουρίου (Κώστας Κουτσούκης): Μαλλιόπουλος, Κώτσιας Α. (88’ Τζιούρας), Κάτσας, Τόπης, Νεμπεγλέρας, Κορδέλας (70’ Καραποστόλης), Πικούλης, Κώτσιας Ν., Θέμελης (70’ Γκρέτσης), Αγγέλης, Αλεξανδρίδης.

Διαιτητική τριπλέτα: Μαστοροδήμος Χ., Δήμου Γ., Τάνας Ι.

* Αργότερα φωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση