Βαθμολογία

Άντεξε και πήρε το διπλό!

Η ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου άντεξε στην πίεση που της ασκήθηκε στα τελευταία λεπτά στην έδρα της Συκέας και πανηγύρισε την νίκη με σκορ 2-1 απέναντι στον τοπικό Α.Ο.Σ. Με αυτή τη νίκη ο Πλατύκαμπος διατηρήθηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, ωστόσο μείωσε την απόσταση από την κορυφή στους τρεις βαθμούς, καθώς και οι τρεις προπορευόμενοι προχώρησαν με "γκέλες".

Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις, ενώ και τα τρία τέρματα σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Η μόνη αξιόλογη φάση στο πρώτο μέρος, ήταν ένα σουτ του Μπέλτσιου στο 30' που πέρασε μόλις άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πλατύκαμπος ήταν αυτός που ευτύχισε να πάρει το προβάδισμα στο 62'  με εκπληκτικό απευθείας φάουλ του Σεΐζη από τα 30 μέτρα.

Η ομάδα του Βαγγέλη Στεφανή πήρε αέρα δύο τερμάτων στο 80', όταν ο Μαυρομάτης με ωραίο "τσίμπημα" πέρασε την μπάλα πάνω από τον τελευταίο αμυντικό των γηπεδούχων και πρωτού εκείνη σκάσει στο έδαφος έπιασε το σουτ, νικώντας τον Τσούρη για το 0-2.

Η Συκέα από εκεί και έπειτα πίεσε και κατάφερε να μπει ξανά στον αγώνα στο 90'+1', όταν  ο Λάζος με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μπέλτσιου διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Ο Λάζος είχε την ευκαιρία να πετύχει και δεύτερο γκολ στο 90'+3' για να ισοφαρίσει, όμως η νέα κεφαλιά που επιχείρησε από καλή θέση πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Παϊτέρη.

Συκέα (Σπύρος Μούτσιος): Τσούρης, Ντόκος (80' Χασιώτης), Καρατζιώλης, Βασιλόπουλος (46' Κορομηλάς (75' Τάχατος)), Λάζος, Παλάσκας, Ραπτοτάσιος, Κουζιώνης, Μόκας, Μπέλτσιος, Παληγιάννης.

ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου (Βαγγέλης Στεφανής): Παϊτέρης, Καραχάλιος, Δήμτσας, Ηλιόπουλος (88' Ζάχος), Αργυρούλης, Χαρταλάμης, Σεΐζης, Λαβαντσιώτης (80' Μπάμης), Φώτος, Μαυρομάτης, Ρουμπιές (73' Παπαστεργίου)

Διαιτητές: Κυρίτσης Δ., Ακρίβος Κ., Χατζηλιώντας Α.