Βαθμολογία

Ισόπαλο το ντέρμπι στη Φιλιππούπολη

Εντυπωσιακή ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι μικροί φίλαθλοι του Απόλλωνα!

Ένα ενδιαφέρον παιχνίδι διεξήχθη το Σάββατο το μεσημέρι στο γήπεδο της Φιλιππούπολης ανάμεσα στον Απόλλων Λάρισας και τον Π.Ο.Ε. για το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ. Τελικό αποτέλεσμα 0-0 με τα δύο ιστορικά σωματεία να συνεχίζουν στο δρόμο που χάραξαν από την αρχή, δηλαδή να επιστρέψουν αρχικά στην μεγάλη κατηγορία του νομού μας.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Η αναμέτρηση έγινε ανάμεσα σε λίγο σχετικά κόσμο, αναλογικά με την δυναμική των δύο σωματείων. Ο αγωνιστικός χώρος σίγουρα δεν βοήθησε να παιχθεί καλό ποδόσφαιρο, παρόλα αυτά οι δύο ομάδες προσπάθησαν η κάθε μία για τον δικό της στόχο.

Ο Απόλλων είχε την υπεροχή στο ματς, δημιούργησε ευκαιρίες χωρίς όμως να μπορέσει να σημειώσει κάποιο γκολ. Από την άλλη η Ελασσόνα είχε ως αρχικό στόχο να κρατήσει το μηδέν κάτι που τελικά κατάφερε. Σίγουρα οι απουσίες των Καζάκη και Ντούφα ήταν σημαντικές για τους φιλοξενούμενους που έχουν ένα μικρό σχετικά ρόστερ που έχει πολλά νέα παιδιά.

Σε γενικές γραμμές οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν σημειώσει ένα γκολ τουλάχιστον, αναλογικά με τις ευκαιρίες που είχαν ιδιαίτερα στην επανάληψη, ενώ ο Π.Ο.Ε. θα πρέπει να είναι ευχαριστημένος από τον βαθμό.

Το φιλμ του αγώνα

3’ Φάουλ του Αντωνόπουλου, η μπάλα λίγο άουτ.

17’ Σουτ του Μπόντε τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.

48’ Πολύ καλό σουτ του Τζήκα η μπάλα λίγο άουτ.

61’ Σουτ του Μπόντε, δύσκολα ο Γκουτζουρέλας.

64’ Κόρνερ ο Αντωνόπουλος, κεφαλιά ο Εμμανουήλ στα χέρια του Γκουτζουρέλα.

68’ Από πλεονεκτική θέση ο Κολοβός έκανε το σουτ όμως πέρασε απελπιστικά άουτ.

70’ Κεφαλιά ο Μπόντε η μπάλα λίγο άουτ.

71’ Από κόρνερ ο Εμμανουήλ δεν μπόρεσε να βρει στόχο.

72’ Σέντρα του Χαρούλη, κεφαλιά – ψαράκι ο Μπόντε η μπάλα ελάχιστα άουτ.

Απόλλων Λάρισας (Γιάννης Μάγγος): Φαρμάκας, Γεωργαντζάς, Σάλα, Παππάς, Εμμανουήλ, Σούλι (71’ Ευσταθιάδης), Νάτσης, Αντωνόπουλος, Ιωαννίδης (53’ Κολοβός), Μπόντε, Χαρούλης.

Π.Ο.Ε. (Σάκης Γκαδρής): Γκουτζουρέλας, Περτζιόνι, Λίκα, Μπούσιας, Παπαδήμος, Σισμανίδης, Λόλας (90’ Καλύβας), Γκαμπέτας, Καραμάνος (92’ Καραγιάννης), Ματούλας, Τζήκας (81’ Αβέλλας).

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιοφλίκη Α., Παπαδημητρίου Χ., Αρχοντής Κ.