Βαθμολογία

Καζάκης: «Μακάρι να υλοποιήσουμε το όνειρο για τον Π.Ο.Ε.»

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής του Π.Ο.Ε. Γιώργος Καζάκης όπου πέρυσι αγωνιζόταν στην ομάδα του Δολιχιακού, στο παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στη Νεάπολη ήταν ο παίκτης – βαρόμετρο ο οποίος έκανε την διαφορά και πέτυχε και το πρώτο τέρμα της αναμέτρησης.

Τελειώνοντας το παιχνίδι σε δηλώσεις του athleticlarissa.gr ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ευτύχησα να έρθω να παίξω σε μια ομάδα, τον Π.Ο.Ε. με μεγάλη ιστορία. Είναι αλήθεια πως η ομάδα χτίστηκε από το μηδέν, με παιδιά από την περιοχή. Σχεδόν όλος ο κορμός είναι νεαρά παιδιά εκτός από εμένα.

Πιστεύω πως μέρα με τη μέρα γινόμαστε καλύτεροι, σε αυτό βοηθά η πολύ καλή προετοιμασία που έχουμε κάνει το καλοκαίρι καθώς επίσης ο πολύ έμπειρος προπονητής που έχουμε, ο οποίος δουλεύει σε ευρωπαϊκά πρότυπα, αφήνει την ομάδα να παίξει ελκυστικό ποδόσφαιρο, διορθώνει τα λάθη μας. Μας έχει περάσει την φιλοσοφία να έχουμε το κεφάλι σκυμμένο, να δουλεύουμε σκληρά και να σεβόμαστε τον κάθε αντίπαλο.

Όλη η ομάδα και η διοίκηση είμαστε πολύ αγαπημένοι μεταξύ μας και πάνω απ’ όλα φίλοι. Θεωρώ πως αν συνεχίσουμε να έχουμε υγεία και να παίζουμε το ποδόσφαιρο που μας διδάσκει ο προπονητής μας, σίγουρα θα καταφέρουμε να φτάσουμε ψηλά και ίσως να υλοποιήσουμε το όνειρο που όλοι φαντάζονται να ζήσουν στην πόλη της Ελασσόνας».

Βάσω Γκατζούλη