Βαθμολογία

Επιστροφή στις νίκες για τον Αστέρα

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Αστέρας Τυρνάβου, που επικράτησε στην Βερδικούσσα της τοπικής Προοδευτικής με σκορ 3-2 σε ένα συναρπαστικό ματς, επιστρέφοντας παράλληλα στις νίκες. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Παναγιώτης Γαλάνης για τους κιτρινόμαυρους που πέτυχε χατ-τρικ.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο σκορ μόλις στο 10' με τον Μιχαλέ, όμως οι φιλοξενούμενοι είχαν έτοιμη απάντηση, αφού στο 15' ο Γαλάνης με πλασέ μετά από κάθετη του Γιώργου Μπαντή έκανε το 0-1.

Στο 35' και πάλι ο Παναγιώτης Γαλάνης από κοντά με το γόνατο μετά από σέντρα του Καρακώστα και κακή απομάκρυνση του αντιπάλου γκολκίπερ πέτυχε το 1-2.

Ο Αστέρας ήταν πολύ επικίνδυνος από εκεί και έπειτα και στο 40' είχε δοκάρι σε απευθείας κόρνερ του Γιώργου Μπαντή.

Στην συνέχεια το ενδιαφέρον μεταφέρθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, εκεί όπου στο 70' ο Παναγιώτης Γαλάνης, έπειτα από ωραίο συνδυασμό με τον Γιώργο Μπαντή έγραψε το τελικό 1-3 με το δικό του χατ-τρικ.

Το μόνο που κατάφερε τελικά η Προοδευτική ήταν να μειώσει στο 78' στο τελικό 2-3 και πάλι με τον Μιχαλέ, αλλά μέχρι εκεί.

Ο Αστέρας Τυρνάβου ευχαριστεί την Προοδευτική Βερδικούσσας για την άψογη φιλοξενία.

Αστέρας Τυρνάβου: Μπαντής Ν., Γκαραγκούνης Χαρ., Γκαραγκούνης Βαλ., Καρατζούνης, Πάσσιος Παρ., Λάζος, Καρακώστας, Πάσσιος Ανδ. (70' Γκαραγκούνης Ε.), Πάσσιος Βασ. (55' Γκαραγκούνης Σπ.), Μπαντής Γ. (85' Φουντούνας), Γαλάνης.

Προοδευτική Βερδικούσιας: Δαούλας, Κατίνας (75′ λ.τ. Παπαγεωργίου), Στατήρης, Μούμος, Ζεδαλής, Θάνος (60′ Καρκατσέλας), Καφφές, Σινάπαλος, Οικονόμου Ν.Α., (60′ Βαρσάμης), Δήμκος, Μιχαλές.