Βαθμολογία

Πλατύκαμπος να γουστάρεις!

Ένας εκπληκτικός και ψυχωμένος Πλατύκαμπος νίκησε με 2-1 τον -μέχρι πρότινος- πρωτοπόρο ΑΟ Νέων Καρυών και τον πλησίασε σε απόσταση τεσσάρων βαθμών. Η ομάδα του Βαγγέλη Στεφανή έπαιξε κατά διαστήματα εντυπωσιακό ποδόσφαιρο και με κορυφαίο τον Γιώργο Φώτο, που πέτυχε το πρώτο γκολ και κέρδισε το πέναλτι από το οποίο προήλθε το δεύτερο έφτασε δίκαια στην νίκη.

Ο Πλατύκαμπος μπήκε από την αρχή πολύ δυνατά στο παιχνίδι και είχε την πρώτη πολύ καλή στιγμή στο 12', όταν ο Φώτος δοκίμασε το πόδι του εκτός περιοχής με τον Ζεϊμπέκη να μην δυσκολεύεται να μπλοκάρει την μπάλα.

Στην αμέσως επόμενη φάση οι Νέες Καρυές απάντησαν στην ευκαιρία, με τον Αετόπουλο να βγαίνει σε πλεονεκτική θέση και τον γκολκίπερ Παϊτέρη να απομακρύνει εντυπωσιακά την προσπάθεια του.

Στο 26'  Σεΐζης έπιασε ένα δυνατό σουτ λίγα μέτρα έξω από την περιοχή, με την μπάλα να μην του κάνει το χατίρι και να περνά πάνω από τα δοκάρια.

Νέα εντυπωσιακή επέμβαση του Παϊτέρη στο 34', αυτή τη φορά σε προσπάθεια του Κανάκη.

Ο Πλατύκαμπος άνοιξε το σκορ στο 41', όταν ο Μαυρομάτης έκανε την σέντρα από δεξιά και ο Φώτος που σηκώθηκε πιο ψηλά απ' όλους μέσα στην περιοχή νίκησε με κεφαλιά τον Ζεϊμπέκη για το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι εμφανίστηκαν καλύτεροι απ' ότι στο πρώτο και στο 48' απείλησαν με ένα φάουλ του Μανώλη το οποίο όμως πέρασε λίγα εκατοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά σε δεύτερο τέρμα στο 67', αλλά η κεφαλιά του Φώτου έπειτα από σέντρα του Σεΐζη πέρασε λίγο άουτ.

Οι Νέες Καρυές έφτασαν στην ισοφάριση στο 79' χωρίς να έχουν απειλήσει ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Μανώλης εκτέλεσε ένα φάουλ από θέση λίγο δεξιά έξω από την περιοχή και ο Κανάκης με ωραία κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.

Οι παίκτες του Βαγγέλη Στεφανή όμως δεν πτοήθηκαν και στο 85' κέρδισαν πέναλτι όταν ο Φώτος έκανε εκπληκτική ατομική προσπάθεια και ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από αμυντικό των φιλοξενούμενων. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μαυρομάτης, ο οποίος νίκησε τον Ζεϊμπέκη για το τελικό 2-1.

Η ομάδα του Νίκου Βλαχούλη ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες, καθώς στο 88' ο Καψαλός αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη του κ. Γεωργίου για σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Καραχάλιο.

ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου (Βαγγέλης Στεφανής): Παϊτέρης, Χαρταλάμης, Αργυρούλης, Καραχάλιος, Σεΐζης, Λαβαντσιώτης (76' Μπάμης), Φώτος, Μαυρομάτης, Δήμτσας, Ρουμπιές (56' Ζιούλης (90' Παπαστεργίου)), Ηλιόπουλος.

Α.Ο. Νέων Καρυών (Νίκος Βλαχούλης): Ζεϊμπέκης, Σιδέρης, Ντραμπάκουλος (68' Ζαχαριάς), Παπακωνσταντίνου (35' λ.τ. Κυριακάκης), Καψαλός, Χατζής (46' Πασχούδης), Μανώλης, Τσικρίκας, Κανάκης, Αετόπουλος, Πιστόλας.

Διαιτητές: Γεωργίου, Αναστασίου Γ., Γκαρέλης.

Αχιλλέας Ζαχαρούλης