Βαθμολογία

Συνεχίζει την ανοδική της πορεία η Ανάβρα

Η Προοδευτική Ανάβρας συνέχισε στο ίδιο τέμπο το Σάββατο. Επικράτησε με σκορ 3-0 της Δόξας Ομορφοχωρίου και έδειξε πως είναι σε ανοδική πορεία. Έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Ραμάϊ, οι γηπεδούχοι πήραν ένα σημαντικό τρίποντο. Οι φιλοξενούμενοι είχαν 2-3 καλές φάσεις στο πρώτο ημίχρονο με τον Τζίμουλα αλλά δεν μπόρεσαν να τις μετουσιώσουν σε γκολ.

Στο 17’ από προσπάθεια ατομική του Κορδαλή, τον ανέτρεψαν οι αμυντικοί της φιλοξενούμενης ομάδας και με πέναλτι ο Δημόπουλος άνοιξε το σκορ (1-0).

Στο 28’ από πάσα - ασίστ του Σχοινά, ο Ραμάϊ κάνει το 2-0. Στο 60’ από πάσα του Κορδαλή ο Ραμάϊ διαμορφώνει το τελικό 3-0. Οι γηπεδούχοι είχαν και άλλες ευκαιρίες να μεγαλώσουν το σκορ, ενώ από την άλλη το Ομορφοχώρι δεν μπόρεσε να κάνει κάτι καλό σε αυτή την αναμέτρηση.

Προοδευτική Ανάβρας: Αθανασόπουλος, Μαλιάρας, Χαϊδούλης, Γκόγκας, Ριζούλης, Κορδαλής, Γάκης (70’ Βλάχος), Ανδρώνης, Δημόπουλος (65’ Άντερσον), Σχοινάς, Ραμάϊ (70’ Παρλάντζας).

Δόξα Ομορφοχωρίου: Ιορδανίδης, Βιλανάκης, Σκέντζας, Καρβουνιάρης, Πασχαλίδης, Χριστοδούλου Κ., Τζαλαμπύρας, Τζίμουλας, Μωραϊτης, Ρουμελιώτης, Κουρούκας.

Διαιτητική τριπλέτα: Καραγιάννης Χρ., Κουκούλης Α., Δεληγιάννη Ε.

Χρήστος Γκατζούλης