Βαθμολογία

Είχε την ουσία ο Απόλλων!

Με τρία γκολ ο Απόλλων Λάρισας είχε την ουσία και πέρασε από την δύσκολη έδρα του Καλοχωρίου (0-3). Ήταν ένα παιχνίδι δυνατό με ελάχιστες φάσεις και ένα χαμένο πέναλτι.

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή αλλά οι φιλοξενούμενοι τα γκολ. Αξίζει να τονίσουμε πως το Καλοχώρι παρατάχθηκε με πολλές απουσίες (ενδεικτικό ήταν πως δεν έγιναν αλλαγές). Από την άλλη ο Απόλλων με αυτή του τη νίκη έπιασε κορυφή!

Στο 15’ ο Αντωνόπουλος έκανε ένα σουτ, η μπάλα δοκάρι και μέσα (0-1). Στο 41’ το Καλοχώρι έχασε πέναλτι με τον Γαρυφαλλόπουλο (η μπάλα βρήκε δοκάρι και έξω).

Στο 55’ ο Μπόντε με πλασέ από κοντά έκανε το 0-2 και στο 92’ ο Κολοβός με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-3. Αξίζει να τονίσουμε πως οι φιλοξενούμενοι είχαν και ένα δοκάρι στο 80’ με τον Αντωνόπουλο.

Αναγέννηση Καλοχωρίου: Μαρδάνης, Λίτσιος, Καραϊσκος, Σαϊτης, Μάρκου Β., Βενέτης, Καπετάνι, Σπυρόπουλος, Μάρκου Κ., Μπούνα, Γαρυφαλλόπουλος.

Απόλλων Λάρισας: Φαρμάκας, Γεωργαντζάς (45’ Σιάρκος), Ορλάντο, Εμμανουήλ, Παππάς, Χαρούλης (45’ Νάτσης), Κολοβός, Αντωνόπουλος, Ιωαννίδης, Μπόντε.

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουμαρσόπουλος Α., Τέγος Α., Ακρίβος Κ.

Χρήστος Γκατζούλης