Βαθμολογία

«Διπλό» στο 90’ για την Λάρισα 2012!

Με δύο γκολ του Κίτσιου, η Λάρισα 2012 κατάφερε να αποδράσει από την δυνατή έδρα της Ραχούλας με σκορ 1-2 και να συνεχίσει την ανοδική της πορεία. Μάλιστα το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 90’, ενώ νωρίτερα οι γηπεδούχοι είχαν ισοφαρίσει.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η Λάρισα 2012 αγωνίστηκε από το 75’ με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Παναγιώτου Φλώρου. Επίσης στις καθυστερήσεις ακυρώθηκε γκολ για την Ραχούλα, με τους γηπεδούχους να φωνάζουν.

Το ματς ήταν ανοιχτό και από τις δύο πλευρές. Δημιουργήθηκαν αρκετές φάσεις και από τις δύο ομάδες που είχαν αφήσει αρκετούς κενούς χώρους στις άμυνές τους. Για την Ραχούλα έχασαν ευκαιρίες οι Καζάνι και Γκομοσίδης, ενώ για τους φιλοξενούμενους οι Κοκόμπελης, Δημόπουλος και Σκέντζας.

Στο 55’ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με πλασέ του Κίτσιου. Στη συνέχεια όμως και συγκεκριμένα στο 77’ το συγκρότημα της Ραχούλας έφερε το ματς στα ίσα, με πλασέ του Μηταλούλη. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 90’ με λόμπα του Κίτσιου. Στις καθυστερήσεις ακυρώθηκε γκολ για την Ραχούλα που σημείωσε ο Σταμουλάκης (για οφσάιντ).

Δόξα Ραχούλας: Ξεσφίγγης, Σταμουλάκης, Τζάνακας, Πιλτσούλης, Διαμάντης, Τέγος, Τάχος, Κομπόλι (60’ Γκομοσίδης), Καζάνι, Αργυρακούλης, Μηταλούλης (70' Τσουμακίδης).

Λάρισα 2012: Ράπτης, Φλώρος Α., Φλώρος Παναγιώτης, Φλώρος Παντελής, Τσιτσόπουλος, Μάντζας, Δημόπουλος (65’ Φλώρος Ν.), Δόνος, Σκέντζας, Κοκόμπελης (90’ Μπαστούνης), Κίτσιος.

Διαιτητική τριπλέτα: Βλιώρας Λ., Δήμου Γ., Τσακνάκη Δ.

Χρήστος Γκατζούλης