Βαθμολογία

Εναλλαγές στο σκορ με νικήτρια την Δόξα

Η Δόξα Ομορφοχωρίου, κέρδισε με σκορ 3-2 την Προοδευτική Βερδικούσιας, στην αναμέτρηση που έγινε για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Έτσι, η Δόξα άρχισε να απομακρύνεται από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ από την άλλοι η ομάδα της Βερδικούσιας θέλει απεγνωσμένα τους βαθμούς στις επόμενες αγωνιστικές για να μην μείνει πίσω στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 10ο λεπτό, όταν ο Δήμκος κέρδισε ένα πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Μιχαλές, που έκανε το 0-1. Στο 33’ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με σουτ του Τζήμουλα σε 1-1, ενώ ο ίδιος παίκτης έκανε και την ανατροπή για την ομάδα του, όταν στο 38’ σημείωσε γκολ, για το 2-1. Παρ’ όλα αυτά, οι γηπεδούχοι δεν πρόλαβαν να χαρούν και πολύ, μιας και στην σέντρα ο Δήμκος έπιασε στον ύπνο τον τερματοφύλακα του Ομορφοχωρίου, Ιορδανίδη και με σουτ από το κέντρο του γηπέδου, ισοφάρισε για την Προοδευτική σε 2-2.

Τελικά, το νικητήριο γκολ για τους γηπεδούχους, το πέτυχε ο Τζήμουλας, στο 74ο λεπτό, χαρίζοντας την νίκη στην ομάδα του και πετυχαίνοντας παράλληλα χατ-τρικ.

Δόξα Ομορφοχωρίου(Χρήστος Ντικολιανίδης): Ιορδανίδης, Βιλανάκης, Σκέντζας, Μωραΐτης, Τσιάμης, Χριστοδούλου Κ., Καρβουνιάρης(85’ Χριστοδούλου Κ.), Ρουμελιώτης, Τζήμουλας, Τζαλαμπύρας, Κουρούκας(66’ Χριστοδούλου Ρ.).

Προοδευτική Βερδικούσιας(Κώστας Μπακλαβάς): Βάιος, Κατίνας, Στατήρης, Μούμος, Ζεβδαλής, Καρκατσέλας(76’ Θάνος), Καφφές, Σινάπαλος, Οικονόμου Ν/Α(70’ Οικονόμου Ν/Γ, 73’ Βαρσάμης λ.τ.), Δήμκος, Μιχαλές.

Γιώργος Μητσιούλης