Βαθμολογία

Νίκη κορυφής για τις Νέες Καρυές

Την μοναξιά της κορυφής απολαμβάνουν πλέον οι Νέες Καρυές, που μετά την νίκη τους με σκορ 1-0 επί της Αμυγδαλέας και την ήττα του Π.Ο.Ε. από την Λάρισα 2012 βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας χωρίς «συγκάτοικο». Το παιχνίδι δεν είχε και πολλές φάσεις, ωστόσο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πετύχουν το γκολ και να πάρουν το τρίποντο.

Στο 50ο λεπτό ο Κανάκης έδωσε μια πάσα στον Παπαθανασίου, που με κεφαλιά ανάγκασε τον τερματοφύλακα να στείλει την μπάλα σε κόρνερ. Τελικά, στο 65’ ο Μανώλης εκτέλεσε ένα κόρνερ και ο Κανάκης με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-0.

Από εκεί και πέρα, οι Νέες Καρυές έχασαν κι άλλες ευκαιρίες με τους Μανώλη και Παπαθανασίου, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν ευκαιρίες με τους Φούντα, Βελετάνη, Αποστόλη Πολύζο και Μαυρουδή να μην μπορούν να στείλουν την μπάλα και να αλλάξουν το σκορ.

Νέες Καρυές(Νίκος Βλαχούλης): Ζεϊμπέκης, Καψαλός, Παπακωνσταντίνου, Σιδέρης, Νίκα, Χίος, Τσικρίκας, Κανάκης, Αετόπουλος(75’ Πασχούδης), Μανώλης, Παπαθανασίου(88’ Χατζής).

Αετός Αμυγδαλέας: Τέρπος, Μητράκας, Ραμπέλι, Πολύζος Α., Παπακωστούλης(82’ Μαυρουδής), Μοσχοβίτης, Σιούτας Δ/Β, Γραμμένος(80’ Κουτσόπουλος), Ευαγγελούλης(46’ Φούντας), Βελετάνης, Μαυρουδής Ι.

Γιώργος Μητσιούλης