Βαθμολογία

Αρκετές (Χ)αμένες ευκαιρίες

Ισόπαλη και χωρίς τέρματα τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ακαδημία Τυρνάβου και Δόξα Ραχούλας για την 9η αγωνιστική της Α1’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Η αναμέτρηση έγινε στο γήπεδο «Ζέρμα-Γαλάτου» του Τυρνάβου, όπου ο αγωνιστικός χώρος ήταν αρκετά βαρύς λόγω του καιρού των τελευταίων ημερών, γεγονός που εμπόδισε τις δύο ομάδες στην προσπάθεια τους να παίξουν ποδόσφαιρο.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι, στο 14ο λεπτό, όταν ο Στάμου εκτέλεσε ένα φάουλ με την μπάλα να καταλήγει στον Παπαχατζή, που σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι. Στο 19’ ο Στάμου δοκίμασε από κοντά ένα πλασέ, με τους αντίπαλους αμυντικούς να σώζουν την μπάλα λίγο πριν αυτήν περάσει την γραμμή του τέρματος.

Στο δεύτερο μέρος, ο Καραδήμος δοκίμασε μια σέντρα-σουτ στο 75ο λεπτό όμως ο Ξεσφύγγης κατάφερε να διώξει σε κόρνερ. Στο 81’ ο Μούργκας δοκίμασε ένα σουτ με την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει κόρνερ, ενώ στο 90’ ο Στάμου έστειλε την μπάλα άουτ με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι απείλησαν την αντίπαλη εστία, κυρίως με τους Καζάνι, Κουμπόλι και Αργυρακούλη, ενώ ο Καζάνι κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα στο 80ο λεπτό, με το γκολ όμως να ακυρώνεται σωστά από τον διαιτητή, μιας και προηγουμένως είχε κάνει κοντρόλ με το χέρι. Τέλος, να σημειωθεί ότι η ομάδα του Μάκη Αλεξούδη, τέλειωσε το παιχνίδι με έναν παίκτη λιγότερο, μιας και στο 85ο λεπτό αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μιχάλης Θεοχαρούλης.

Ακαδημία Τυρνάβου(Νίκος Κεχαγιάς): Βλιώρας, Γκάτσος(82’ Βόραδας), Τσίτσα, Χαρισούλης, Δασκαλόπουλος, Μεζίνι, Στάμου, Κουσιάνας(60’ Παπαδόπουλος), Καραδήμος, Παπαχατζής Β., Κατσαρός-Βέρρος(77’ Μούργκας).

Δόξα Ραχούλας(Μάκης Αλεξούδης): Ξεσφύγγης, Σταμουλάκης, Θεοχαρούλης Μ., Τέγος, Διαμάντης, Τάχος(75’ Πιλτσούλης), Καζάνι, Κυριάκος, Αργυρακούλης, Κουμπόλι, Μηταλούλης(55’ Γκομοσίδης).

Γιώργος Μητσιούλης