Βαθμολογία

Μοιράστηκαν βαθμούς στην Νεάπολη

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν στην Νεάπολη η ομώνυμη τοπική ομάδα και η Αναγέννηση Καλοχωρίου, αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε χάρη σε δύο εκτελέσεις πέναλτι στο δεύτερο ημίχρονο. Με εννέα παίκτες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι οι γηπεδούχοι, με δέκα οι φιλοξενούμενοι.

Στο πρώτο ημίχρονο η Αναγέννηση ήταν αυτή που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες με τους Μάρκου Κων., Μπούνα και Γαρυφαλλόπουλο.

Στο δεύτερο μέρος τώρα, το Καλοχώρι προηγήθηκε στο 50' με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Γαρυφαλλόπουλος για το 0-1.

Από εκεί και έπειτα η Νεάπολη ισορρόπησε το ματς, βγήκε μπροστά και έχασε ευκαιρίες για να ισοφαρίσει με δύο κεφαλιές των Νόκα και Ζαφειράκη από πολύ κοντά που πέρασαν άουτ, ενώ ένα σουτ του Σπανού από εξαιρετική θέση κόντραρε στα σώματα των αμυντικών.

Μοναδική ευκαιρία έχασε και στο Καλοχώρι στο 70', όταν ο Μπούνα έκανε μια εξαιρετική προσπάθεια και σούταρε μέσα από περιοχή με την μπάλα να περνά μόλις άουτ.

Στο 75' οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές, καθώς ο Σαμαράς αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα του κ. Τσακνάκη, γεγονός το οποίο επηρέασε την Αναγέννηση, αφού στο 80' ο Τασιούλης κέρδισε πέναλτι για την Νεάπολη σε χέρι αντιπάλου αμυντικού. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Νόκας που ευστόχησε για το 1-1.

Οι "ναπολιτάνοι" ολοκλήρωσαν των αγώνα με εννέα ποδοσφαιριστές, αφού στο 85' ο Μητσιάκος για αντιαθλητικό μαρκάρισμα και ο Ζαφειράκης για διαμαρτυρία αντίκρισαν αμφότεροι την δεύτερη κίτρινη κάρτα και πήραν την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Νεάπολη Λάρισας: Μπατζιόλας, Κόλα, Καραπέτσας (65' Παπαχρήστος), Σιγγούνας, Συμεωνίδης, Βράνας, Μπουχλαριώτης, Σπανός (50' Τασιούλης), Μητσιάκος, Ζαφειράκης, Μπαμπαλιούτας (70' Νόκας).

Αναγέννηση Καλοχωρίου: Μαρδάνης, Σαμαράς, Μάρκου Βασ., Καραΐσκος, Βενέτης, Σαΐτης, Σπυρόπουλος, Καπετάνι, Μπούνα, Μάρκου Κων., Γαρουφαλλόπουλος.

Αχιλλέας Ζαχαρούλης