Βαθμολογία

«Φύσηξε» με Λαβαντσιώτη ο Πλατύκαμπος στην Δολίχη

Σπουδαίο διπλό μέσα στην Δολίχη, πήρε ο Πλατύκαμπος, που κέρδισε με σκορ 1-4 τον τοπικό Δολιχιακό και συνέχισε τις υψηλές πτήσεις που κάνει φέτος στο πρωτάθλημα της Α1’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Η ομάδα του Βαγγέλη Στεφανή, αντιμετώπισε έναν δυνατό αντίπαλο, που έχασε κι αυτός ευκαιρίες, σε ένα παιχνίδι που κατά κοινή παραδοχή ήταν πολύ καλό ποιοτικά. Μάλιστα, η ο Πλατύκαμπος είχε σε μεγάλη μέρα τον Λαβαντσιώτη, που πέτυχε τρία γκολ, ενώ δημιούργησε με σέντρα ακόμα ένα.

Οι φιλοξενούμενοι, άνοιξαν το σκορ μόλις στο 9ο λεπτό, όταν ο Φώτος έκανε μια σέντρα και ο Λαβαντσιώτης άνοιξε το σκορ, κάνοντας το 0-1. Στην αμέσως επόμενη φάση η ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου, πέτυχε και δεύτερο γκολ, όταν ο Ηλιόπουλος έκανε μια κάθετη πάσα και έβγαλε στην πλάτη της άμυνας τον Λαβαντσιώτη, που διπλασίασε τα τέρματα τόσο για τον εαυτό του, όσο και για την ομάδα του. Ο Δολιχιακός, απάντησε άμεσα, καθώς στο 13’ μείωσε σε 1-2 με τον Τριανταφύλλι.

Στην συνέχεια, σε μια αντεπίθεση στο 36ο λεπτό, ο Λαβαντσιώτης έβγαλε μια σέντρα κι ο Φώτος πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 1-3. Από εκεί και πέρα, στο δεύτερο μέρος, ο Πλατύκαμπος πέτυχε ακόμα ένα τέρμα, όταν ο Φώτος έκλεψε την μπάλα, έβγαλε μια σέντρα από αριστερά και ο Λαβαντσιώτης ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο την νίκη της ομάδας του, πετυχαίνοντας το τελικό 1-4 και παράλληλα χατ-τρικ.

Όσον αφορά τους γηπεδούχους, είχαν κάποιες ευκαιρίες να σκοράρουν κι άλλα γκολ, με κύριους εκφραστές τους Στέφανο Σουγλή, Κώστα Σουγλή και Παναγιώτου να μην μπορούν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

Δολιχιακός(Κώστας Καζάκης): Κατής, Μπέλτσιος(46’ Ράμμος), Σιαμάτρας, Κατσιαμήτας, Σαπάκος, Σουγλής Στ., Παναγιώτου, Τριανταφύλλι(79’ Ζιάκος Α.), Σουγλής Κ., Γκόγκουρας, Τσάτσος Ν.(75’ Παπακωνσταντίνου Β.).

ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου(Βαγγέλης Στεφανής): Παϊτέρης, Χαρταλάμης, Αργυρούλης, Καραχάλιος, Σεΐζης, Λαβαντσιώτης(87’ Μπάμης), Φώτος(85’ Ζάχος), Μαυρομάτης, Δήμτσας, Ρουμπιές(83’ Καμπουρογιάννης), Ηλιόπουλος.

Γιώργος Μητσιούλης