Βαθμολογία

Ισοπαλία από το ημίχρονο

Ισόπαλες και με σκορ 1-1 αναδείχτηκαν Προοδευτική Βερδικούσιας και Δόξα Αργυροπουλίου, στην αναμέτρηση που έγινε το απόγευμα της Κυριακής, για την Α1’ Ερασιτεχνική κατηγορία. Μάλιστα, το σκορ αυτό διαμορφώθηκε από το πρώτο μέρος, ενώ να σημειωθεί ότι η Βερδικούσια θα μπορούσε να πάρει το ματς, ωστόσο έχασε πέναλτι στα τελευταία λεπτά.

Οι φιλοξενούμενοι, άνοιξαν το σκορ στο 43ο λεπτό, όταν ο Κόκορας έκανε το 0-1, ωστόσο πριν προλάβουν καλά-καλά να χαρούν, οι γηπεδούχοι απάντησαν και ισοφάρισαν στην αμέσως επόμενη φάση με τον Νίκο Οικονόμου του Αθανασίου, που έκανε το 1-1.

Στο 88ο λεπτό, ο Μιχαλές κέρδισε πέναλτι για την ομάδα του Κώστα Μπακλαβά, την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε ο Δήμκος, αλλά ο Μπαχτσεβάνος μάντεψε σωστά και απέκρουσε.

Προοδευτική Βερδικούσιας(Κώστας Μπακλαβάς): Δαούλας, Κατίνας, Στατήρης, Μούμος, Σεβδαλής, Καρκατσέλας Σ.(70’ Καρκατσέλας Ν.), Καφφές(55’ Οικονόμου Ν/Γ), Σινάπαλος, Θάνος, Δήμκος, Οικονόμου Ν/Α(55’ Μιχαλές).

Δόξα Αργυροπουλίου(Αλέξης Παγκαρλιώτας): Μπαχτσεβάνος, Τσούτσας Β., Τζανέκας, Μεσημέρης, Μάρκου, Ζάχος, Κόκορας, Μπαχτσεβάνος, Δαούλας(65’ Λιούμης), Τσιάγκος, Τσούτσας Αλ.(82’ Σκούπρας).

Γιώργος Μητσιούλης