Βαθμολογία

Με ένα γκολ «καθάρισε» ο Π.Ο.Ε.

Νίκη με σκορ 1-0 κατάφερε να πάρει ο Π.Ο.Ε., απέναντι στην Ακαδημία Τυρνάβου, στο ματς που έγινε το πρωί της Κυριακής, για την Α1’ Ερασιτεχνική κατηγορία. Οι γηπεδούχοι, πήραν έτσι ακόμα ένα τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα και εξακολουθούν να βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, όπου και «συγκατοικούν» με τις Νέες Καρυές.

Η ομάδα της Ελασσόνας, ήταν καλύτερη και έχασε αρκετές ευκαιρίες, απειλώντας κυρίως με τους Ματούλα, Ντούφα, Σισμανίδη, Τζήκα και Περτζιόνι. Στο 33’ οι φιλοξενούμενοι έχασαν τριπλή ευκαιρία, όταν ο Χαρισούλης επιχείρησε ένα σουτ, αλλά ο Γκουτζουρέλας απέκρουσε, στην συνέχεια ο Σπυρόπουλος δεν κατάφερε να πετύχει γκολ, αφού η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στον Βόραδα, που σούταρε, αλλά ο Γκουτζουρέλας απέκρουσε σε κόρνερ.

Στο 40ο λεπτό ο Π.Ο.Ε. άνοιξε το σκορ, όταν ο Καραμάνος έκανε το 1-0 και λύτρωσε την ομάδα του. Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι συνεχίστηκε ως είχε, με εξαίρεση μια φάση στο 67ο λεπτό του παιχνιδιού, όταν ο Χαρισούλης δοκίμασε ένα διαγώνιο σουτ, αλλά ο Γκουτζουρέλας απέκρουσε σε κόρνερ.

Π.Ο.Ε.(Θανάσης Γκανδρής): Γκουτζουρέλας, Περτζόνι, Μπαργιάννης(82’ Νταμπώσης), Μπούσιας, Καζάκης, Σισμανίδης, Ντούφας, Λόλας(70’ Παπαδήμος), Καραμάνος(82’ Αβελάς λ.τ.), Ματούλας, Τζήκας.

Ακαδημία Τυρνάβου(Νίκος Κεχαγιάς): Βλιώρας, Γκάτσος, Τσίτσα, Χαρισούλης, Δασκαλόπουλος, Μεζίνι, Στάμου, Κουσάνας(84’ Πότσης), Ζυγογιάννης, Σπυρόπουλος, Βόραδας(46’ Ντούρος).

Γιώργος Μητσιούλης