Βαθμολογία

Ξύπνησαν κεφάτοι στο Καλοχώρι

Το σκορ της αγωνιστικής σημειώθηκε στο Καλοχώρι, όπου η τοπική Αναγέννηση κέρδισε με το εντυπωσιακό 6-0 την Λάρισα 2012, σε ένα παιχνίδι που έγινε το πρωί της Κυριακής, για την Α1’ Ερασιτεχνική κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν από νωρίς τις διαθέσεις τους και μόλις στο 5ο λεπτό ο Τσιαντούλης έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της αντίπαλης εστίας. Στο 30ο λεπτό, η Αναγέννηση άνοιξε τελικά το σκορ, όταν ο Γαρυφαλλόπουλος κέρδισε ένα πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Βενέτης και έκανε το 1-0. Δέκα λεπτά αργότερα, η ομάδα του Γιώργου Κεραμάρη, έκανε δύο τα τέρματα της, με τον Μπούνα, να σημειώνει το 2-0, σκορ που παρέμεινε μέχρι και το τέλος του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το Καλοχώρι έφτασε και σε τρίτο γκολ, όταν ο Γαρυφαλλόπουλος έκανε το 3-0, ενώ ο ίδιος παίκτης σκόραρε και πάλι πέντε λεπτά αργότερα για το 4-0. Στο 70’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν ένα πέναλτι με τον Μάρκου Κ., ενώ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, Παπαζήσης. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπούνα, που ήταν εύστοχος και έκανε το 5-0, ενώ το τελικό 6-0, προήλθε από αυτογκόλ, λίγο πριν την λήξη του παιχνιδιού.

Αναγέννηση Καλοχωρίου(Γιώργος Κεραμάρης): Μαρδάνης, Σαμαράς, Μάρκου Β.(70’ Παπαγιάννης), Βενέτης, Καραΐσκος, Σαΐτης, Τσιαντούλης, Σπυρόπουλος, Μπούνα, Γαρυφαλλόπουλος(60’ Μάρκου Κ.), Σαμπάνης(30’ Καπετάνι λ.τ.).

Λάρισα 2012(Θοδωρής Στεργιάδης): Παπαζήσης, Γεωργίου(46’ Μάντζας), Γκόλτσος, Φλώρος Π., Φλώρος Α., Δόνος, Δημόπουλος, Φλώρος Π., Σκέντζας(60’ Φλώρος Ν.), Κοκόμπελης(70’ Κίτσιος Παν.), Τσιτσόπουλος.

Γιώργος Μητσιούλης