Βαθμολογία

Γλυκοκοιτάζει την Α' ΕΠΣΛ η Ραχούλα!

Τεράστιας σημασίας νίκη πέτυχε η Δόξα Ραχούλας που επικράτησε εντός έδρας του Δολιχιακού με σκορ 3-1 και ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας, σε απόσταση "βολής" από τον 3ο Απόλλωνα Λάρισας. Κορυφαίος ο Σταμουλάκης που πέτυχε δύο τέρματα.

Το ματς δεν ξεκίνησε καλά για τους γηπεδούχους που είδαν τον Δολιχιακό να προηγείται μόλις στο 5', όταν ο Κώστας Σουγλής με δυνατό σουτ πέτυχε το 0-1.

Η Δόξα βγήκε μπροστά και πίεσε, με την πίεση αυτή να αποδίδει καρπούς στο 33', όταν ο Σταμουλάκης με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Τέγου.

Η ομάδα του Μάκη Αλεξούδη πέτυχε την ολική ανατροπή στο 68', όταν ο Σταμουλάκης με σουτ από κόρνερ Τέγου και αλλοίωση της πορείας από τον Αργυρακούλη πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ για το 2-1.

Στο 70' η Ραχούλα έχασε μια καλή ευκαιρία για να πετύχει και 3ο γκολ, όταν ο Κουμπόλι με  προσπάθεια απέφυγε δύο αμυντικούς και σούταρε με την μπάλα να σταματά στο κάθετο δοκάρι.

Η Δόξα κατάφερε τελικά να σφραγίσει την νίκη της, όταν από ωραίο συνδυασμό Κυριάκου και Καζάνι, ο τελευταίος με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Δόξα Ραχούλας: Ξεσφίγγης, Σταμουλάκης, Θεοχαρούλης, Τέγος, Διαμάντης (80' Τσουμακίδης), Τάχος, Καραπετσάνης, Κυριάκος, Αργυρακούλης, Κουμπόλι (75' Τζάνακας), Μηταλούλης (55' Καζάνι).

Δολιχιακός: Κατής, Κουτσογιάννης (75′ Ράμος), Σιαπάκος, Σιαμάτρας, Μπέλτσιος, Σουγλής Κ., Παναγιώτου, Ζιάκος Σ. (83′ Παπακωνσταντίνου), Γκόγκουρας, Τριανταφύλλι, Σουγλής Ζ. (55′ Τσάτσος Γ.).