Βαθμολογία

Νίκη-ανάσα για την Αμυγδαλέα

Σημαντική νίκη πέτυχε ο Αετός Αμυγδαλέας, που επιβλήθηκε δύσκολα εντός έδρας του Πλατυκάμπου με σκορ 2-1, χάρη σε ένα αυτογκόλ του Ζάχου τέσσερα λεπτά πριν από το φινάλε και ξέφυγε από τις τελευταίες θέσεις τις βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 10', όταν Σιούτας Δ.Β. με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Ανδριανόπουλου πέτυχε το 1-0.

Ο Αετός έχασε πέναλτι στο 25' με τον Σιούτα Δ.Β. να είναι άστοχος από τα 11 βήματα. Το πέναλτι είχε κερδίσει ο Μαυρουδής.

Ο Πλατύκαμπος έχασε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 40', όταν ο Φώτος από θέση τετ-α-τετ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Τέρπο.

Στο 52' η ομάδα της Αμυγδαλέας είχε δοκάρι σε προσπάθεια του Σιούτα Δ.Β, ενώ στο 65' ο Πλατύκαμπος έφτασε στην ισοφάριση, όταν αμυντικός των γηπεδούχων υπέπεσε σε χέρι μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή να υποδεικνύει το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μαυρομάτης που ισοφάρισε σε 1-1.

Το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε στο 86ο λεπτό με αυτογκόλ του Ζάχου, ο οποίος σε προσπάθεια του να διώξει σε κόρνερ την έστειλε την μπάλα πάνω στον Παϊτέρη, που δεν κατάφερε να απομακρύνει.

Αετός Αμυγδαλέας: Τέρπος, Πολύζος Μ. (80' Βελετάνης), Πολύζος Απ., Μητράκας, Παπακωστούλης, Γραμμένος, Σιούτας Δ.Σ., Ευαγγελούλης (75' Μαυρουδής Αντ.), Ανδριανόπουλος (70' Φούντας), Μαυρουδής Ι., Σιούτας Δ.Β.

ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου (Βαγγέλης Στεφανής): Παϊτέρης, Χαρταλάμης, Καμπουρογιάννης, Αργυρούλης, Καραχάλιος, Σεΐζης, Λαβαντσιώτης, Φώτος, Μαυρομάτης, Δήμτσας, Ρουμπιές (50' Ζάχος).