Βαθμολογία

Δεν τον ζαλίζει η κορυφή

Ο ΑΟ Νέων Καρυών πέρασε εντυπωσιακά από το Συκούριο επικρατώντας του τοπικού Κισσάβου με σκορ 3-1 και διατηρήθηκε έτσι στην κορυφή της Α1 μαζί με τον Π.Ο.Ε. Κορυφαίος ο Παπαθανασίου που πέτυχε τα δύο από τα τρία γκολ της ομάδας του.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που ξεκίνησαν πιο δυνατά το ματς και είχαν δοκάρι μόλις στο 3' σε σουτ του Αλεξανδρίδη, ενώ στο 25' ένα σουτ Θεμελή πέρασε λίγο άουτ.

Στο 29' οι φιλοξενούμενοι πάγωσαν το γήπεδο του Συκουρίου, όταν ο Παπαθανασίου με κεφαλιά από κεφαλιά-πάσα του Κανάκη άνοιξε το σκορ.

Τρία λεπτά αργότερα, ο Αετόπουλος με ωραίο πλασέ μετά από κάθετη πάσα του Κανάκη έκανε γρήγορα-γρήγορα το 0-2.

Ο Κίσσαβος είχε σχεδόν άμεση απάντηση, καθώς στο από φάουλ του Νεμπεγλέρα, ο Αλεξανδρίδης με κεφαλιά έκανε το 1-2 και έβαλε ξανά την ομάδα του στο παιχνίδι.

Οι Νέες Καρυές είχαν δοκάρι στο 55' σε φάουλ του Μανώλη, ενώ στο 66' το Συκούριο έφτασε κοντά στην ισοφάριση. Από σπάσιμο της μπάλας του Πικούλη, ο Αλεξανδρίδης έπιασε δυνατό σουτ από πλεονεκτική θέση, όμως ο Ζεϊμπέκης πραγματοποίησε εκπληκτική επέμβαση διατηρώντας το προβάδισμα της ομάδας του.

Το τελικό 1-3 διαμορφώθηκε στο 83ο λεπτό, όταν ο Παπαθανασίου μετά από πάσα του Κανάκη νίκησε για άλλη μια φορά τον Μαλιόπουλο πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ.  

Στο διάστημα 85'-90' ο Κίσσαβος έχασε τρεις πολύ καλές ευκαιρίες με τους Πικούλη και Αλεξανδρίδη, αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα.

Οι συνθέσεις

Κίσσαβος Συκουρίου (Κώστας Κουτσούκης): Μαλιόπουλος, Κώτσιας Α. (80' Τζιούρας), Κάτσας, Γκανάτσιος (38' λ.τ. Βασίλης), Τόπης, Νεμπεγλέρας, Κορδέλας, Θεμελής, Αλεξανδρίδης, Πικούλης, Κώτσιας Ν.

ΑΟ Νέων Καρυών (Νίκος Βλαχούλης): Ζεϊμπέκης, Καψαλός, Παπακωνσταντίνου, Σιδέρης, Νίκα, Χίος, Τσικρίκας, Κανάκης, Μανώλης, Αετόπουλος, Παπαθανασίου (88' Ζαχαριάς).