Βαθμολογία

Αστέρας πέντε «αστέρων»

Στην δεύτερη του νίκη στο πρωτάθλημα έφτασε ο Αστέρας Τυρνάβου, που επικράτησε με σκορ 5-3 της Νεάπολης, στο μοναδικό παιχνίδι που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου για την Α1’ Ερασιτεχνική κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί και άνοιξαν το σκορ από νωρίς, όταν ο Χαράλαμπος Καραγκούνης έκανε το 1-0, στο 10ο λεπτό. Δύο λεπτά αργότερα, ο Παρασκευάς Πάσιος, διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του, ενώ στο 28’ ο Γαλάνης έκανε το 3-0.

Οι φιλοξενούμενοι, μείωσαν σε 3-1 στο 55ο λεπτό όταν ο Ζησάκης με πάσα βρήκε τον Ζαφειράκη, που κατάφερε να κερδίσει τον Βαλάντη Μπαντή. Στο 65’ ο Κώστας Τσακίρης ανέβασε κι άλλο το σκορ, κάνοντας το 4-1, ωστόσο στο 72’ η ομάδα της Λάρισας μείωσε και πάλι, με πέναλτι που κέρδισε ο Ζησάκης και εκτέλεσε εύστοχα ο Ζαφειράκης, που έκανε με αυτόν τον τρόπο το 4-2.

Το πέμπτο γκολ για τον Αστέρα, πέτυχε ο Γαλάνης, που έγραψε το 5-2, ενώ το μόνο που έκανε η Νεάπολη, ήταν να μειώσει σε 5-3 με τον Ζαφειράκη στο 85ο λεπτό. Τέλος, να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με μια κεφαλιά του Πάσιου, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν παράπονα, για δύο πέναλτι που θεωρούν πως δεν τους δόθηκαν σε δύο ανατροπές του Ζησάκη.

Αστέρας Τυρνάβου(Σάκης Παπακωνσταντίνου): Μπαντής Βαλ., Καραγκούνης Βαλ. Καραγκούνης Δ., Καραγκούνης Χ., Πάσιος Παρ.(70’ Τσακίρης Βαλ.), Λάζος(65’ Καρακώστας Σ.), Τσακίρης Κ. Γαλάνης, Καρακώστας Σ., Καραγκούνης Σπ.(50’ Μπαντής Γ.), Καρατζούνης.

Νεάπολη(Δημήτρης Μπουκουβάλας): Καραγιάννης, Κόλα, Παπαευαγγέλου, Συμεωνίδης, Τασιούλης, Βράνας(75’ Νόκας), Μπουχλαριώτης, Ζησάκης, Ζαφειράκης, Καραπέτσας(30’ Σπανός), Μητσιάκος(80’ Κότσιρας).

Γιώργος Μητσιούλης