Βαθμολογία

Καζάκης: «Μπορούσαμε και παραπάνω»

Ο Δολιχιακός, φέτος έχει ως στόχο να κάνει το κάτι παραπάνω από τις προηγούμενες χρονιές στο πρωτάθλημα της Α1’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας του Νομού μας. Μπορεί αρχικά να μην έκανε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα, με δύο συνεχόμενες ήττες, ωστόσο στην συνέχεια κατάφερε να πάρει κάποιες σημαντικές νίκες, απέναντι σε αξιόλογους αντιπάλους, όπως ο Π.Ο.Ε. και η Αμυγδαλέα και να αναρριχηθεί στην 7η θέση, έχοντας 12 βαθμούς όπου και ισοβαθμεί με αρκετές ομάδες, χωρίς να απέχει πολύ από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον προπονητή της ομάδας, κύριο Κώστα Καζάκη, μας δήλωσε τα εξής για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του: «Τις τελευταίες αγωνιστικές, πραγματοποιούμε μια καλή πορεία, ωστόσο πιστεύω πως αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί θα μπορούσαμε να βρισκόμαστε και ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα. Η ομάδα μας έχει αρχίσει να στρώνει και αυτό είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς που γίνεται στις προπονήσεις, όπου συμμετέχει το σύνολο των παιδιών».

Για το επερχόμενο παιχνίδι, κόντρα στην Δόξα Ραχούλας: «Έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν δυνατό αντίπαλο, που έχει εμπειρία στην κατηγορία και είναι δουλεμένη ομάδα. Έχουμε κάποιες ελλείψεις, ωστόσο θα παλέψουμε για το καλύτερο σε αυτό το παιχνίδι».

Σχετικά με το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα: «Το κλίμα είναι φανταστικό. Θα έλεγα πως η ομάδα έχει μια διοίκηση, που λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα και βρίσκεται πάντα δίπλα στην ομάδα για ότι χρειαστεί».

Γιώργος Μητσιούλης