Βαθμολογία

Μεγάλη νίκη για το γυναικείο βόλεϊ της Ελασσόνας

Μετά την άσχημη εμφάνιση και ήττα από την ομάδα του Χαΐδαρίου, η γυναικεία ομάδα του ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ αγωνίζονταν για την 3η αγωνιστική μέσα στην Λάρισα με την φιλόδοξη ομάδα της ΕΑΛ, η οποία στην περσινή περίοδο κυνήγησε την άνοδο στην Α1 μέχρι τέλους και διαθέτει μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας! Οι αθλήτριες του Βάιου Παναγιώτου ξεκίνησαν πολύ άσχημα τον αγώνα, με την ομάδα της ΕΑΛ να πιέζει στο σερβίς και τις Ελασσονίτισσες να υποπέφτουν εύκολα στα λάθη, με αποτέλεσμα να χάσουν  το 1ο σετ με 25-13! Στο 2ο σετ η αλλαγή τακτικής στις περιστροφές αλλά και στη διάταξη της υποδοχής ΄΄έστρωσαν΄΄ τα πράγματα και με σύμμαχο το πολύ δυνατό σερβίς και τα τελειώματα από τις ΔΙΡΒΑ - ΚΑΤΣΑΡΕ, το σετ το κέρδισε η Ελασσόνα με 25-20, αν και η διαφορά σε όλη τη διάρκεια του σετ ήταν πολύ μεγαλύτερη!

Το 3ο σετ είχε την ίδια κατάληξη με την ομάδα της Ελασσόνας να παίζει παθιασμένα , καλύτερη σε όλους τους τομείς και με «φονικό» σερβίς κέρδισε έυκολα με 25-18! Στο 4ο σετ οι ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο παίζοντας υπέροχο βόλει ,αλλά μία άτυχη στιγμή ίσως καθόρισε και την εξέλιξη του σετ αλλά και του σκορ! Η Κιούση μπήκε αλλαγή, τελείωσε την επίθεση κάνοντας το 19-20 αλλά πάνω στους πανηγυρισμούς έπαθε διάστρεμμα αναγκάζοντας τον Παναγιώτου να κλείσει την αλλαγή! Η φάση αυτή επηρέασε την ομάδα η οποία είχε μειώσει τη διαφορά ,είχε βρει ρυθμό αλλά η κακή αυτή εξέλιξη ίσως και να καθόρισε το σετ!

Τελικά το σετ το κέρδισε η ΕΑΛ με 25-21! Στο τάι μπρέικ  μία ομάδα υπήρχε στο γήπεδο και αυτή ήταν ο ΓΣ.Ε.ΕΆΣΣΟΝΑΣ, με τις Ελασσονίτισσες να βγάζουν ψυχή, πάθος  αλλά και να αποδίδουν  έξοχα σε όλους τους τομείς!! Το σετ 15-10 και 2-3 σετ! Πρόκειται για μία μεγάλη νίκη που δίνει ψυχολογία αλλά και δύναμη για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος!! Έξοχη η ΔΙΡΒΑ επιθετικά,καθώς και η Κατσαρέ! Θετική η Κιούση με αρκετές τελειωμένες επιθέσεις , η οποία δείχνει να ξαναβρίσκει την αποδοσή της!

Υπέροχη για άλλη μία αγωνιστική ο στυλοβάτης της άμυνας και της υποδοχής ΖΙΑΚΟΥ! Φυσικά όλες ήταν καλές -εξαιρουμένου του 1ου σετ- και πρέπει από δω και πέρα όλες μαζί να παίζουν το ίδιο παθιασμένα καθώς το πρωτάθλημα είναι μεγάλο και οι ομάδες καλές!