Βαθμολογία

Εύκολο απόγευμα για την Λάρισα 2012

Δύο έκανε τις νίκες της στο πρωτάθλημα της Α1’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, η Λάρισα 2012, που κέρδισε με σκορ 2-1 τον Αστέρα Τυρνάβου, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Η ομάδα της Λάρισας, ήταν ανώτερη και κατάφερε να φτάσει στην νίκη από το πρώτο μέρος του παιχνιδιού.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Στο 13ο λεπτό του αγώνα, οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη καλή στιγμή, όταν ο Κίτσιος έδωσε την μπάλα στον Μάντζα που μπήκε από αριστερά στην περιοχή, έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Δύο λεπτά αργότερα, ο Κοκόμπελης δοκίμασε ένα σουτ, από καλή θέση, αλλά τελευταία στιγμή οι αντίπαλοι αμυντικοί έδιωξαν πάνω στην γραμμή.

Τελικά, στο 21’ ο Κίτσιος έκανε μια μπαλιά από αριστερά στην περιοχή και βρήκε τον Κοκόμπελη, που με πλασέ στην κίνηση από το ύψος του πέναλτι άνοιξε το σκορ για το 1-0. Στο 32’ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν για πρώτη φορά, όταν ο Γκαραγκούνης Κ., έκανε μια σέντρα και ο Γαλάνης Π., με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 39’ ο Γεωργίου δοκίμασε ένα σουτ για την Λάρισα 2012 αλλά ο Μπαντής έδιωξε σε κόρνερ. Στο 42’ οι γηπεδούχοι έκαναν το 2-0, με τον Παντελή Φλώρο μετά από σέντρα του Κίτσιου.

Το μόνο που κατάφεραν να κάνουν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν σε 2-1, όταν ο Γαλάνης Π., κέρδισε πέναλτι για τον Αστέρα, το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο ίδιος και όντας εύστοχος μείωσε για την ομάδα του.

Λάρισα 2012(Θοδωρής Στεργιάδης): Παπαζήσης, Σκέντζας Π.(65’ Φλώρος Ν.), Γκόλτσιος, Φλώρος Α., Φλώρος Π., Δόνος(34’ Γεωργίου λ.τ.), Κίτσιος(70’ Δημόπουλος λ.τ.), Μάντζας, Σκέντζας Ε., Κοκόμπελης, Τσιτσόπουλος.

Αστέρας Τυρνάβου(Σάκης Παπακωνσταντίνου): Μπαντής, Γκαραγκούνης Δ.(75’ Τσακίρης Χ.), Γκαραγκούνης Χ., Γκαραγκούνης Χ., Γκαραγκούνης Ε., Γκαραγκούνης Χ., Γαλάνης Π., Γκαραγκούνης Π., Γκαραγκούνης Κ.(46’ Πάσιος), Καρακώστας Α., Γκαραγκούνης Ι.(46’ Λάζος), Τσακίρης Κ.

Διαιτητής: Μαστοροδήμος Βοηθοί: Μάνος, Τσαπράζης.