Βαθμολογία

Την «αναγέννησε» ο Γαρυφαλλόπουλος

Την δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα πήρε η Αναγέννηση Καλοχωρίου, που κέρδισε με σκορ 1-3 την Ακαδημία Τυρνάβου και ανέβηκε ακόμα ψηλότερα στην βαθμολογία της Α1’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.  Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και πήραν μια δίκαιη νίκη, έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Γαρυφαλλόπουλο που πέτυχε τρία γκολ, απέναντι σε μια Ακαδημία, που έπαιξε με νεανικό σχήμα, δίνοντας μάλιστα χρόνο συμμετοχής και σε τρεις ποδοσφαιριστές 14 ετών(Μπάκος Κ., Καραμούτης, Κατσαρός), που έδειξαν πολύ καλά στοιχεία.

Μόλις στο 5ο λεπτό, η ομάδα του Γιώργου Κεραμάρη, είχε δοκάρι με τον Γαρυφαλλόπουλο, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης άνοιξε το σκορ κάνοντας το 0-1. Στο 18’ ο Γαρυφαλλόπουλος διπλασίασε τα τέρματα του κάνοντας το 0-2, ενώ η Αναγέννηση έχασε ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ με τους Τσιαντούλη, Βενέτη και Μπούνα.

Στο δεύτερο μέρος, ο Παπαχατζής Β., έκανε σκληρό μαρκάρισμα στην περιοχή, με τον διαιτητή να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γαρυφαλλόπουλος, που ήταν εύστοχος και έκανε το 0-3. Από εκεί και πέρα, το μόνο που κατάφεραν να κάνουν οι γηπεδούχοι, ήταν να μειώσουν στο 81ο λεπτό με πλασέ του Καραμούτη, που έκανε το τελικό 1-3.

Ακαδημία Τυρνάβου(Νίκος Κεχαγιάς): Βλιώρας, Παπαχατζής Β., Τσίτσα, Χαρισούλης, Δασκαλόπουλος, Τζαφέρης(58’ Μπάκος Κ.), Στάμου, Κουσάνας(75’ Παπαγεωργίου), Ζυγογιάννης(64’ Καραμούτης), Βόραδας, Κατσαρός.

Αναγέννηση Καλοχωρίου(Γιώργος Κεραμάρης): Μαρδάνης, Σαμαράς, Μάρκου Β., Καραΐσκος, Έξαρχος, Σαΐτης, Σπυρόπουλος, Μπούνα, Γαρυφαλλόπουλος(75’ Παπαγιάννης), Βενέτης, Τσιαντούλης.

Γιώργος Μητσιούλης