Βαθμολογία

Νίκη για την Συκέα, παράπονα από την Βερδικούσια

Νίκη με σκορ 2-1 πήρε μέσα στην έδρα της η Συκέα, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι έχουν αρκετά παράπονα από την διαιτησία, για ένα πέναλτι που θεωρούν ότι δεν τους δόθηκε, καθώς επίσης και για ένα ακυρωμένο γκολ.

Οι γηπεδούχοι, μπήκαν ορεξάτοι στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό όταν ο Μπέλτσιος εκτέλεσε ένα κόρνερ και ο Μόκας με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στην συνέχεια, η Συκέα απείλησε με τους Μπέλτσιο και Μόκα όμως να μην μπορούν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

Όλα αυτά μέχρι και το 35ο λεπτό, όταν ο Μπέλτσιος με σουτ από την περιοχή έκανε το 2-0 και έθεσε στέρεες βάσεις για την νίκη της ομάδας του. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους, όταν ο Τέλιος έκανε χέρι στην περιοχή, με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Δήμκος, που ήταν εύστοχος και έκανε το 2-1, σκορ που παρέμεινε μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού.

Συκέα(Σπύρος Μούτσιος): Τσούρης, Χασιώτης(75’ Καρέλας), Κουλιούμπας(80’ Κατσιγιάννης Β.), Τέλιος, Παλάσκας, Κουζιώνης(35’ Βασιλόπουλος λ.τ.), Ραπτοτάσιος, Καρατζιώλης Χρ., Μόκας, Μπέλτσιος, Παληγιάννης.

Προοδευτική Βερδικούσιας(Κώστας Μπακλαβάς): Βάιος, Κατίνας, Βαρσάμης(46’ Καρκατσέλας), Μούμος, Στατήρης, Θάνος(80’ Ζερδαλής), Καφφές, Σινάπαλος, Οικονόμου Ν/Γ(75’ Κουμαντζέλης), Δήμκος, Μιχαλές.

Γιώργος Μητσιούλης