Βαθμολογία

Αρχηγού παρόντος...

Χάρη σε ένα τέρμα του αρχηγού της ομάδας, Γιάννη Αντωνόπουλου, ο Απόλλων Λάρισας πέρασε με νίκη από την έδρα του Αργυροπουλίου με σκορ 1-0. Το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο ποιοτικά και γι' αυτόν τον λόγο έπρεπε να φτάσουμε στο 30' για να δούμε την πρώτη καλή φάση. Συγκεκριμένα, ο Μπόντε είχε την έμπνευση να δοκιμάσει το πόδι του εκτός περιοχής, με την προσπάθεια του ωστόσο να σταματά στο κάθετο δοκάρι του γκολκίπερ Μπαχτσιβάνου.

Το Αργυροπούλι απάντησε στις ευκαιρίες στο 35' με την κεφαλιά του Χατζή έπειτα από σέντρα του Τσούτσα Β. να περνά μόλις άουτ, ενώ και το σουτ του Σκούπρα στην αμέσως επόμενη φάση ήταν και αυτό άστοχο.

Η Δόξα είχε μια ακόμη σημαντική ευκαιρία για να προηγηθεί, αλλά ο Τσιάγκος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Φαρμάκα σε τετ-α-τετ.

Στην συνέχεια το ενδιαφέρον μεταφέρθηκε στο δεύτερο μέρος, εκεί όπου στο 58' ο Αντωνόπουλος έπειτα από ωραία σέντρα του Μπόντε έδωσε την λύση στον Απόλλωνα για το 0-1.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απαντήσουν και έχασαν την σημαντικότερη ευκαιρία τους στο 65', με τον Φαρμάκα να πραγματοποιεί εξαιρετική επέμβαση σε σουτ του Κόκκορα μέσα από την περιοχή.

Η προσπάθεια της Δόξας έγινε "βουνό" στο 80ο λεπτό όταν ο Ζιούστης αντίκρισε την κόκκινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα, αφήνοντας την ομάδα του με αριθμητικό μειονέκτημα σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο.

Το Αργυροπούλι δεν μπόρεσε λοιπόν  να αντιδράσει και ο Απόλλωνας επέστρεψε στις νίκες.

Οι συνθέσεις

Δόξα Αργυροπουλίου (Αλέξανδρος Παγκαρλιώτας): Μπαχτσιβάνος Α., Τσούτσας Β., Ζιούστης, Μεσημέρης, Μάρκου, Χατζής, Κόκκορας, Μπαχτσιβάνος Α., Τσιάγκος, Σκούπρας (70′ Δαούλας), Τσούτσας Α. (60′ Ζάχος).

Απόλλων Λάρισας (Γιάννης Μάγγος): Φαρμάκας, Γεωργατζιάς (80′ Σιάρκος), Σάλα, Εμμανουήλ, Παππάς, Σούλι, Χαρούλης (75′ Τσιακάρας), Νάτσης (78′ Ευσταθιάδης), Κολοβός, Αντωνόπουλος, Μπόντε.

Διαιτητές: Μπουμαρσόπουλος Α., Ακρίβος Κ., Γεωργίου Α.

Αχιλλέας Ζαχαρούλης