Βαθμολογία

Αλεξανδρίδης για όλες τις δουλειές!

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη πέτυχε το Συκούριο, που επικράτησε στον Πλατύκαμπο της τοπικής ΠΑΕΔ με σκορ 1-0 χάρη σε τέρμα του Αλεξανδρίδη 15' πριν το φινάλε. Οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ καλύτεροι ειδικά στο πρώτο μέρος και έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να πάρουν το προβάδισμα.

Στο 14' ο Κίσσαβος είχε δοκάρι σε σουτ του Αλεξανδρίδη, ενώ στο 39' ο ίδιος ποδοσφαιριστής στάθηκε και πάλι άτυχος αφού η προσπάθεια του σταμάτησε επίσης στο δοκάρι.

Η καλύτερη στιγμή του Πλατυκάμπου στο πρώτο μέρος καταγράφηκε στο 42', όταν ο Φώτος σε κενή εστία από κακό πλασέ του Σεΐζη σούταρε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το ματς επιθετικά, ωστόσο ο Κίσσαβος συνέχισε να δημιουργεί ευκαιρίες. Στο 63' ένα φάουλ του Γκανάτσιου αποκρούστηκε εντυπωσιακά από τον Παϊτέρη, ενώ 75' ήρθε το γκολ για την ομάδα του Κώστα Κουτσούκη, όταν ο Αλεξανδρίδης από πλάγια θέση απέφυγε έναν αντίπαλο και πλάσαρε έπειτα από διαγώνια μπαλιά του Θεμελή για το 0-1.

Η ομάδα του Βαγγέλη Στεφανή έφτασε κοντά στο γκολ της ισοφάρισης στο 78', αλλά ο Μαυρομάτης που βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ έστειλε την μπάλα πάνω στον γκολκίπερ Μαλλιόπουλο.

Μέχρι το τέλος οι παίκτες του Πλατυκάμπου δεν μπόρεσαν να αλλάξουν κάτι και ο Κίσσαβος Συκουρίου πανηγύρισε την νίκη.

Οι συνθέσεις

ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου (Βαγγέλης Στεφανής): Παϊτέρης, Μπάμης, Χαρταλάμης, Καμπουρογιάννης, Αργυρούλης, Καραχάλιιος, Σεΐζης, Λαβαντσιώτης, Φώτος, Μαυρομάτης, Δήμτσας.

Κίσσαβος Συκουρίου (Κώστας Κουτσούκης): Μαλλιόπουλος, Κώτσιας Α., Κάτσας, Γκανάτσιος, Τόπης (77′ λ.τ. Καραποστόλης), Νεμπεγλέρας, Κορδέλας (88' Τζιούρας), Θεμελής, Αλεξανδρίδης, Πικούλης (80′ Λανάρας), Κώτσιας Ν.

Διατητές: Δρυστέλλας Α., Καραμπούλας Θ., Τσακνάκης Π.

Αχιλλέας Ζαχαρούλης