Βαθμολογία

Πεντάστερος Π.Ο.Ε.

Σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι το Σάββατο στη Ραχούλα, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Π.Ο.Ε. με τελικό σκορ 3-5, οι παίκτες της Ελασσόνας έδειξαν τις αριστοτεχνικές τους γνώσεις μέσα στο γήπεδο.

Της Βάσως Γκατζούλη

Από πολύ νωρίς από το 10’ και σε διάστημα επτά λεπτών κατάφεραν με έξοχους συνδυασμούς να βάλουν τρία γκολ με τους Γκαμπέτα – Καραμάνο – Ματούλα. Οκτώ λεπτά αργότερα στο 25’ έκανε τέσσερα τα τέρματά τους με τον Λόλα. Πραγματικά δεν τους σταματούσε τίποτα, ούτε και η αποβολή που έγινε στο 38’ του Ζυγογιώργου.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν με πέναλτι, στην επανάληψη και παρότι η ομάδα της Ελασσόνας αγωνιζόταν με δέκα παίκτες, στο 70’ ο καλύτερος παίκτης του ματς, ο Ματούλας έκανε πέντε τα τέρματα για την ομάδα του (δύο προσωπικά γκολ). Δέκα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι πίεσαν μιας και είχαν και την υπεροχή σε αριθμό και κατάφεραν απλά να μειώσουν το σκορ.

Η ομάδα της Ελασσόνας παρουσιάστηκε πάρα πολύ καλή και θα μπορούσε να είχε πετύχει και άλλα τέρματα.

Το φιλμ του αγώνα

3’ Σέντρα – σουτ του Θεοχαρούλη Μ., έξω από την περιοχή, η μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι.

5’ Ωραίο σουτ του Τζήκα, με υπερένταση έδιωξε ο Ξεσφίγγης.

10’ Πάσα του Καραμάνου έξω από την περιοχή, η μπάλα έφτασε στον Γκαμπέτα και αυτός από κοντά έκανε το 0-1.

14’ Έξοχος συνδυασμός Ματούλα – Καραμάνου, αυτός με σουτ έστειλε την μπάλα δοκάρι και μέσα (0-2).

17’ Σε αντεπίθεση για τους φιλοξενούμενους, ο πολύ καλός Ματούλας πήρε την μπάλα από το κέντρο, πέρασε μόνος του τους αμυντικούς, βρέθηκε τετ α τετ και με όμορφο πλασέ διαμόρφωσε το 0-3.

25’ Ο Ματούλας, πέρασε πάλι τρεις παίκτες, με ωραία ασίστ έδωσε στον Λόλα και αυτός σούταρε στην αριστερή πλευρά του Ξεσφίγγη και έτσι έγινε το 0-4.

38’ Κόκκινη κάρτα για τον Ζυγογιώργο (Π.Ο.Ε.) και πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Μηταλούλης Α. και μείωσε σε 1-4.

65’ Ο Αργυρακούλης από πολύ κοντά έστειλε την μπάλα άουτ.

70’ Ο Καραμάνος, έκανε την ωραία ασίστ στον Ματούλα και αυτός με αριστοτεχνικό σλάλομ πέρασε και τον τερματοφύλακα, πλάσαρε σε κενή εστία και έκανε το 1-5.

75’ Ο Ματούλας από πολύ κοντά έχασε μοναδική ευκαιρία να βάλει και άλλο γκολ.

77’ Λάθος στην άμυνα του Π.Ο.Ε., πήρε ο Μηταλούλης και με σουτ έκανε το 2-5.

79’ Ο Καζάνι εκτέλεσε το κόρνερ, τελικός αποδέκτης ο Πιλτσούλης και με σουτ έκανε το 3-5.

84’ Ωραίος συνδυασμός Γκαμπέτα – Ματούλα, ο τελευταίος από πολύ κοντά έστειλε την μπάλα ξυστά από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Δόξα Ραχούλας (Μάκης Αλεξούδης): Ξεσφίγγης, Καραπετσάνης (Πιλτσούλης), Θεοχαρούλης Μ., Θεοχαρούλης Α. (25’ Μηταλούλης), Διαμαντής, Τάχος, Σταμουλάκης (25’ Γκομοσίδης), Τέγος, Καζάνι, Αργυρακούλης, Κυριάκος.

Π.Ο.Ε. (Θανάσης Γκανδρής): Γκουτζουρέλας, Περτζιόνι, Συγογιώργος, Μπούσιας, Καζάκης, Σισμανίδης, Λόλας (87’ Μπαργιάννης), Γκαμπέτας, Καραμάνος (90’ Αβέλλας), Ματούλας, Τζήκας (Νταμπώσης).

Διαιτητική τριπλέτα: Τζήλος Α., Γκαρέλης Κ., Αθανασούλας Λ.

* Αργότερα πλούσιο φωτορεπορτάζ.