Βαθμολογία

Πατσής: «Συνεχίζουμε με την ίδια φιλοσοφία»

Η Προοδευτική Ανάβρας, είναι μία από τις ομάδες που το καλοκαίρι απασχόλησε όσους ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, για τις αρκετές μεταγραφές που έκανε, ως νεοφώτιστη στην Α1’ Ερασιτεχνική κατηγορία. Μπορεί στην αρχή να μην έπαιρνε θετικά αποτελέσματα, ωστόσο παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και πάνω από όλα δίνοντας ευκαιρίες σε νέα παιδιά, κατάφερε να πάρει δύο συνεχόμενες νίκες τις τελευταίες αγωνιστικές. Τώρα, θα αντιμετωπίσει τις Νέες Καρυές εκτός έδρας το απόγευμα του Σαββάτου, θέλοντας να συνεχίσει το θετικό αυτό σερί.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον προπονητή της ομάδας, κύριο Άρη Πατσή, ο ίδιος δήλωσε τα εξής: «Εμείς, συνεχίζουμε να δουλεύουμε πάνω σε σωστές βάσεις και με την φιλοσοφία που είχαμε από την αρχή της χρονιάς. Δεν έχει αλλάξει κάτι από τις δύο νίκες που κάναμε, πέρα από την ψυχολογία. Θέλουμε να αξιοποιήσουμε όλο το υλικό της ομάδας και να συνεχίσουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Στόχος μας δεν είναι ο πρωταθλητισμός, αλλά το καλό ποδόσφαιρο και φυσικά να βγάλουμε νέα παιδιά με ταλέντο».

Σχετικά με το επίπεδο των ομάδων στην κατηγορία: «Όλες οι ομάδες, βρίσκονται σε καλή κατάσταση και έχουν υψηλό επίπεδο. Σίγουρα αυτήν την στιγμή έχουν ξεχωρίσει κάποιες ομάδες, αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, διότι εκεί θα φανεί ποιες ομάδες έχουν διάρκεια. Οι ομάδες για να χτιστούν θέλουν τον χρόνο τους και πιστεύω πως η διαφορά αυτήν την στιγμή στην κατηγορία είναι μόνο βαθμολογική».

Για το επερχόμενο παιχνίδι κόντρα στις Νέες Καρυές: «Πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα, ωστόσο εμείς θα πάμε σε αυτό το παιχνίδι με γνώμονα πρώτα από όλα να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να το ευχαριστηθούμε. Είμαστε προσγειωμένοι και ταπεινοί και συνεχίζουμε με τους ίδιους στόχους που είχαμε θέσει από το καλοκαίρι».

Γιώργος Μητσιούλης