Βαθμολογία

Ακόμα σκοράρουν στο Συκούριο!

Με το εντυπωσιακό 7-1, ο Κίσσαβος Συκουρίου επικράτησε του Αετού Αμυγδαλέας την Κυριακή το μεσημέρι. Σε ένα παιχνίδι όπου εξελίχθηκε σε παράσταση για έναν ρόλο. Δύο τέρματα χάρισε στην ομάδα του ο Κορδέλας, άλλα ο πολύ καλός Πικούλης που γιόρταζε σήμερα, ένα γκολ ο Κώτσιος, ένα ο Τζούρας και ένα ο Λανάρας Δημήτρης που γιόρταζε και αυτός, όλοι οι παίκτες λοιπόν διεύρυναν το σκορ για την ομάδα τους.

Οι φιλοξενούμενοι παρότι είχαν ένα καλό ξεκίνημα για δέκα λεπτά, από εκεί και πέρα το μόνο που κατάφεραν ήταν στο 70’ να μειώσουν με πέναλτι που κέρδισε ο Ανδριανόπουλος και εκτέλεσε ο Πολύζος Α.

Στο 18’ ο Κορδέλας ανοίγει το σκορ μετά από ωραία μπαλιά του Αλεξανδρίδη. Στο 33’ κέρδισε πέναλτι ο Γκανάτσιος, εκτέλεσε ο Πικούλης και 2-0 (σε αυτή τη φάση αποβλήθηκε ο Γραμμένος για τους φιλοξενούμενους). Στο 46’ μετά από πάσα του Αλεξανδρίδη, ο Κώτσιος Ν. έκανε το 3-1.

Μετά από συνδυασμό Κώτσιου Ν. και Πικούλη, τελικός αποδέκτης ο Κορδέλας που με σουτ έκανε το 4-1. Ο Τζούρας με όμορφο πλασέ μετά από ωραία πάσα του Πικούλη ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 5-1. Στο 85’ ο Πικούλης με όμορφο σουτ κάνει έξι τα γκολ και στο 89’ ο Λανάρας κάνει το τελικό 7-1.

Κίσσαβος Συκουρίου: Μαλλιόπουλος, Βαρσάμης, Κώτσιας Α., Γκανάτσιος, Τόπης, Θέμελης (69’ Βασίλης), Νεμπεγλέρας, Κώτσιας Ν. (75’ Λανάρας), Κορδέλας, Αλεξανδρίδης (77’ Τζιούρας), Πικούλης.

Αετός Αμυγδαλέας: Τέρπος, Γραμμένος, Μαυρουδής, Πολύζος Μ., Παπακωστούλης (75’ Κουτσόπουλος), Πολύζος Α., Σιούτας Δ. του Σ., Σιούτας Κ., Μαρτσέλο (65΄Μητράκας), Σιούτας Δ. του Κ. (55’ Μεμάϊ), Ανδριανόπουλος.

Διαιτητική τριπλέτα: Καραγιάννης Χ., Χατζηλιώντας Α., Ζάχος Θ.

Βάσω Γκατζούλη