Βαθμολογία

Συνηθίζει στις νίκες και της αρέσει

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την Προοδευτική Ανάβρας, που μετά το 1-3 της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στην Αμυγδαλέα, κατάφερε να κερδίσει και σε αυτήν, με σκορ 1-0 τον Πλατύκαμπο και να ανέβει ακόμα περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα της Α1’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Οι φιλοξενούμενοι, αν και είχαν κάποιες φάσεις, δεν κατάφεραν να είναι ουσιαστικοί και έτσι γνώρισαν την ήττα. Στο 25ο λεπτό ο Μαυρομάτης εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ, με τον Αθανασόπουλο όμως να αποκρούει και να κρατάει το μηδέν για την ομάδα του.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 58ο λεπτό η Ανάβρα άνοιξε το σκορ, όταν ο Σχοινάς εκτέλεσε ένα κόρνερ και ο Γκόγκας με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 65’ ο Ανδρώνης κέρδισε πέναλτι για τους γηπεδούχους, το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Κατσιούλης, αλλά ο Παϊτέρης κατόρθωσε να αποκρούσει, με την μπάλα να έρχεται και πάλι στον ίδιο παίκτη, που δοκίμασε την κεφαλιά, αλλά ο Παϊτέρης έκανε την απόκρουση του αγώνα και κράτησε το σκορ στο 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν άλλες δύο ευκαιρίες για γκολ, στο 85’ και στο 88’, όμως ο Μαυρομάτης και στις δύο περιπτώσεις δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, με αποτέλεσμα το 1-0 να παραμείνει.

Προοδευτική Ανάβρας(Άρης Πατσής): Αθανασόπουλος, Γεωργοβίτσας(85’ Φουσίκας λ.τ.), Χαϊδούλης, Κατσιούλης, Γκόγκας, Ριζούλης, Άντερσον, Ανδρώνης(75’ Μπουζώνας), Δημόπουλος(70’ Τριανταφύλλου), Σχοινάς, Ραμάι.

ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου(Βαγγέλης Στεφανής): Παϊτέρης, Μπάμης, Καραχάλιος, Καμπουρογιάννης, Αργυρούλης, Σεΐζης, Λαβαντσιώτης, Φώτος, Μαυρομάτης, Παπαστεργίου(88’ Ζάχος λ.τ.), Ρουμπιές(68’ Δήμτσας λ.τ.).